Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fc ganda Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6192
fc ganda FC Stomperkes
laatst Tactiek pog
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 54.3
average Schieten outstanding
average Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
Arata rent richting de bal. Arata passt de bal in één keer door. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann geeft een lange en hoge pass. Scarpa krijgt zijn hoofd ertegen. Stolec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Boddin speelt de bal door. Klungelig pakt Stolyar de bal. Scarpa is nu in balbezit. Scarpa haalt uit met een fantastische trap. Stolec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Stomperkes 0:1

10e minuut.
Kiekens controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jakubczyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Timmermans kopt de bal weg. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Mann is nu in balbezit. Mann passt de bal in één keer door. Chaniewski met een sublieme pass. Stolyar rent richting de bal. Stolyar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Arata rent richting de bal. Arata probeert naar een medespeler te passen. Scarpa is nu in balbezit. Stolyar rent richting de bal. Stolyar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Stomperkes 0:2

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Boddin trapt de bal weg van het doel. Gettler kopt de bal weg. Scarpa heeft problemen om de bal te vangen. Scarpa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lincar speelt de bal door. Mann rent richting de bal. Mann passt de bal in één keer door. Stolyar rent richting de bal. Stolyar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Timmermans geeft een hoge lob. Jakubczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczyk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Scarpa de bal. Scarpa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Boddin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaniewski met een sublieme pass. Scarpa rent richting de bal. Scarpa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Stomperkes 0:3

32e minuut.
Boddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolyar verovert de bal door een tackle van achteren. Stolyar passt de bal in één keer door. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Stomperkes 0:4

35e minuut.
Mirończuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lincar probeert naar een medespeler te passen. Stolyar is nu in balbezit. Scarpa is nu in balbezit. Scarpa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Stomperkes 0:5

37e minuut.
Mann is nu in balbezit. Mann passt de bal zonder na te denken. Scarpa rent richting de bal. Scarpa schiet op doel. Boddin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lincar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar geeft een lange en hoge pass. Timmermans heeft problemen om de bal te vangen. Mann is nu in balbezit. Chaniewski met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 81%, FC Stomperkes 19%.
fc ganda - FC Stomperkes 0:5

46e minuut.
Arata is nu in balbezit. Arata speelt de bal door. Daar is Gettler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İncememet bereikt de bal nog maar net als eerste. İncememet schiet op doel. Brokułowski bokst de bal weg.

49e minuut.
Chaniewski met een sublieme pass. Scarpa is nu in balbezit. Boddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa onderschept slim de pass. Scarpa haalt uit met een fantastische trap. Stolec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Stolec speelt de bal door. Kiekens kopt de bal weg. Arata probeert de bal aan de voet te houden. İncememet bereikt de bal nog maar net als eerste. İncememet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Gettler kopt de bal weg. Klungelig pakt Stolyar de bal. Stolyar passt de bal met de wreef. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stolyar is nu in balbezit. Stolyar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Stomperkes 0:6

61e minuut.
Stolyar geeft een lange en hoge pass. Timmermans heeft problemen om de bal te vangen. Mann is nu in balbezit. Mann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Stomperkes 0:7

64e minuut.
Chaniewski passt de bal zonder na te denken. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpa passt de bal met de wreef. Mann rent richting de bal. Mann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Scarpa passt de bal zonder na te denken. Lincar rent richting de bal. Lincar probeert naar een medespeler te passen. Stolyar rent richting de bal. Stolyar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann geeft een lange en hoge pass. Boddin heeft problemen om de bal te vangen. Stolyar rent richting de bal. Stolyar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Arata verovert de bal door een tackle van achteren. Arata speelt de bal door. Mann is nu in balbezit. Lincar is nu in balbezit. Lincar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Klungelig pakt Van de Vijver de bal. Timmermans is nu in balbezit. Mann onderschept slim de pass. Mann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Stomperkes 0:8

74e minuut.
Lincar geeft de bal voor. Van de Vijver rent richting de bal. Scarpa verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpa haalt uit met een fantastische trap. Stolec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Stomperkes 0:9

80e minuut.
Timmermans probeert naar een medespeler te passen. Gettler probeert naar een medespeler te passen. Lincar is nu in balbezit. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann haalt uit met een fantastische trap. Stolec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Chaniewski met een sublieme pass. Scarpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lincar met een sublieme pass. Scarpa is nu in balbezit. Scarpa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolec probeert naar een medespeler te passen. Gettler kopt de bal weg. Daar is Scarpa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpa geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Stolyar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Timmermans de bal. Scarpa is nu in balbezit. Scarpa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Stomperkes 0:10

89e minuut.
Mann heeft problemen om de bal te vangen. Mann passt de bal zonder na te denken. Scarpa heeft problemen om de bal te vangen. Scarpa haalt uit met een fantastische trap. Stolec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - FC Stomperkes 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 62%, FC Stomperkes 38%.
fc ganda - FC Stomperkes 0:11