Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: PEPSI Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1467
KS Goal FC Galzdonai
goal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 28.8
adequate Schieten average
excellent Passen poor
solid Verdedigen average


7e minuut.
Queimado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo passt de bal in één keer door. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - FC Galzdonai 1:0

22e minuut.
Židavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Židavičius geeft een hoge lob. Araujo geeft een hoge lob. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - FC Galzdonai 2:0

29e minuut.
Ricard met een sublieme pass. Araujo met een sublieme pass. Ejtminowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ... Židavičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kačionas bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Ricard kopt de bal weg. Sepioł rent richting de bal. Ballı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ejtminowicz rent richting de bal. Ballı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ejtminowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ejtminowicz haalt uit met een fantastische trap. Kačionas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - FC Galzdonai 3:0

41e minuut.
Simanavičius rent richting de bal. Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Araujo passt de bal met de wreef. Zdyluś is nu in balbezit. Zdyluś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 27%, FC Galzdonai 73%.
KS Goal - FC Galzdonai 3:0

51e minuut.
Diaconu geeft een lange en hoge pass. Puidokaitis is nu in balbezit. Puidokaitis passt de bal met de wreef. Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Ejtminowicz rent richting de bal. Ballı met een sublieme pass. Ricard bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricard geeft een hoge lob. Ejtminowicz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - FC Galzdonai 4:0

57e minuut.
Ricard geeft een lange en hoge pass. Ejtminowicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Židavičius de bal onder controle te krijgen. Sepioł rent richting de bal. Sepioł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Simanavičius rent richting de bal. Simanavičius passt de bal met de wreef. Ricard speelt de bal door. Sepioł rent richting de bal. Sepioł haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - FC Galzdonai 5:0

74e minuut.
Ballı geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ricard met de inworp. Sepioł controleert de bal met de borst. Sepioł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Araujo geeft een lange en hoge pass. Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Sepioł is nu in balbezit. Sepioł haalt uit met een fantastische trap. Kačionas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Diaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconu passt de bal met de wreef. Araujo met een sublieme pass. Ejtminowicz rent richting de bal. Ejtminowicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 38%, FC Galzdonai 62%.
KS Goal - FC Galzdonai 5:0