Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:32
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: FC Bolemin Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6424
FC Bolemin Geoświry FC
AFERA 222222 Tactiek Taktyczka
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
17 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.6 gemiddelde waardering 56
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Hinteregger rent richting de bal. Hinteregger geeft een lange en hoge pass. Szeles bereikt de bal nog maar net als eerste. Phúc Thịnh onderschept slim de pass. Phúc Thịnh draait met de bal, schiet en ... Parzonka bokst de bal weg.

8e minuut.
Szumek rent richting de bal. Szumek speelt de bal door. Rosendahl rent richting de bal. Rosendahl geeft een lange en hoge pass. Piekarz maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Geoświry FC 0:1

14e minuut.
Rosendahl passt de bal met de wreef. Moreira Ferraro speelt de bal door. Szumek rent richting de bal. Szumek geeft een hoge lob. Piekarz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Peynircioğlu geeft een hoge lob. Bahjat kopt de bal weg. Szumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek geeft een lange en hoge pass. Phúc Thịnh springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
van Dord probeert naar een medespeler te passen. Hruštička is nu in balbezit. Hruštička probeert naar een medespeler te passen. van Dord is nu in balbezit. van Dord geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rosendahl geeft de bal voor. Phúc Thịnh is nu in balbezit. Szeles legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Phúc Thịnh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosendahl kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Parzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Piranda kopt de bal weg. Hinteregger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kukuła. Hinteregger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hinteregger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Phúc Thịnh springt en kopt de bal. Parzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Geoświry FC 0:2

33e minuut.
Szeles bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumek begaat een overtreding. Szeles raakt geblesseerd tijdens het duel. Szeles met een snel genomen vrije trap. Colauti heeft problemen om de bal te vangen. Glück is nu in balbezit. Colauti verovert de bal door een tackle van achteren. Colauti draait met de bal, schiet en ... Salachna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kikowski kopt de bal weg. Colauti rent richting de bal. Colauti schiet op doel. Salachna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Geoświry FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 53%, Geoświry FC 47%.
FC Bolemin - Geoświry FC 1:2

46e minuut.
Matias komt het veld opgelopen. Zjawin komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Kikowski passt de bal met de wreef. Hruštička bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruštička passt de bal in één keer door. Matias rent richting de bal. Matias geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Colauti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colauti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Zlatkovič komt het veld opgelopen. Leone komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Szumek geeft de bal voor. Rosendahl speelt de bal door. Hinteregger is nu in balbezit. Hinteregger geeft een hoge lob. Phúc Thịnh springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Piranda geeft de bal voor. Colauti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič rent richting de bal. Zlatkovič draait met de bal, schiet en ... Salachna werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kikowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Colauti krijgt zijn hoofd ertegen. Salachna bokst de bal weg.

70e minuut.
Inworp. Garrido Canales komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Szeles geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hinteregger met een snelle inworp. Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Matias probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Colauti de bal. Colauti met een sublieme pass. Garrido Canales is nu in balbezit. Garrido Canales draait met de bal, schiet en ... Salachna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Moreira Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira Ferraro speelt de bal door. Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Leone geeft een lange en hoge pass. Colauti bereikt de bal nog maar net als eerste. Salachna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colauti rent richting de bal. Colauti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bolemin - Geoświry FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 52%, Geoświry FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bolemin - Geoświry FC 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Zlatkovič geeft een lange en hoge pass. Turina geeft een hoge lob. Matias kopt de bal weg. Garrido Canales bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido Canales haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Colauti is nu in balbezit. Colauti schiet op doel. Salachna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

104e minuut.
Peynircioğlu probeert naar een medespeler te passen. Rosendahl is nu in balbezit. Rosendahl passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Moreira Ferraro de bal. Moreira Ferraro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 45%, Geoświry FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bolemin - Geoświry FC 2:2

108e minuut.
Piranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Piranda geeft de bal voor. Garrido Canales kopt de bal weg. Daar is Colauti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colauti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

110e minuut.
Rosendahl geeft de bal voor. Piekarz kan de bal niet met de borst controleren. Piranda rent richting de bal. Piekarz onderschept slim de pass. Piekarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Geoświry FC 2:3

117e minuut.
Rosendahl geeft een lange en hoge pass. Parzonka probeert naar een medespeler te passen. Garrido Canales kopt de bal weg. Colauti rent richting de bal. Colauti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bolemin - Geoświry FC 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bolemin 50%, Geoświry FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Bolemin - Geoświry FC 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Phúc Thịnh zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Parzonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Geoświry FC 3:4
---
Colauti neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Salachna bokst de bal weg.
---
Piekarz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Parzonka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Geoświry FC 3:5
---
Garrido Canales kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Salachna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Geoświry FC 4:5
---
Szumek neemt de penalty, wat een uithaal! Parzonka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Geoświry FC 4:6
---
Matias neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Geoświry FC 5:6
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Moreira Ferraro neemt zijn aanloop. Parzonka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Geoświry FC 5:7
---
Zlatkovič legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Salachna maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Geoświry FC 6:7
---
Rosendahl neemt de penalty, wat een uithaal! Parzonka bokst de bal weg.
---
Leone neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bolemin - Geoświry FC 7:7
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hinteregger neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
Peynircioğlu neemt de penalty, wat een uithaal! Salachna bokst de bal weg.
---
Bahjat zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Završki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
Turina legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Parzonka bokst de bal weg.
---
Szeles zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Glück zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parzonka probeert wanhopig de bal te grijpen.
---
Piranda neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
---
Piwko neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Geoświry FC 7:8
---
Zjawin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Salachna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bolemin - Geoświry FC 8:8
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Phúc Thịnh neemt zijn aanloop. Parzonka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Geoświry FC 8:9
---
Colauti zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Salachna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Bolemin - Geoświry FC 9:9
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Piekarz neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bolemin - Geoświry FC 9:10
---
Garrido Canales legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---