Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:28
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: مصر سيتي Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1437
مصر سيتي Tuonpuoleiset
4-3-3 Dynamic Tactiek Testaamista
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 41.5
very good Schieten good
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Danić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danić passt de bal in één keer door. Paloaho is nu in balbezit. Paloaho haalt uit met een fantastische trap. Freni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - Tuonpuoleiset 0:1

10e minuut.
Danić rent richting de bal. Agate verovert de bal door een tackle van achteren. Agate probeert naar een medespeler te passen. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Buzea verovert de bal door een tackle van achteren. Buzea probeert naar een medespeler te passen. Danić met een sublieme pass. Seebach rent richting de bal. Seebach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Buzea speelt de bal door. Hultin geeft de bal voor. Dragić probeert naar een medespeler te passen. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Cuiabá is nu in balbezit. Cuiabá geeft een lange en hoge pass. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap. Viherketo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
مصر سيتي - Tuonpuoleiset 1:1

32e minuut.
Niemancewicz passt de bal zonder na te denken. Peixoto rent richting de bal. Buzea begaat een overtreding. Buzea krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Balak met een sublieme pass. Boragno is nu in balbezit. Boragno passt de bal met de wreef. Henty bereikt de bal nog maar net als eerste. Henty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - Tuonpuoleiset 1:2

34e minuut.
Cuiabá met een sublieme pass. Şəkərəliyev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balak. Balak krijgt een gele kaart. Şəkərəliyev raakt geblesseerd tijdens het duel. Agate zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Henty bereikt de bal nog maar net als eerste. Hultin verovert de bal door een tackle van achteren. Hultin geeft een lange en hoge pass. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Balak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak passt de bal zonder na te denken. Danić geeft een lange en hoge pass. Boragno rent richting de bal. Boragno haalt uit met een fantastische trap. Freni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - Tuonpuoleiset 1:3

41e minuut.
Niemancewicz speelt de bal door. Agate probeert naar een medespeler te passen. Piţigoi rent richting de bal. Piţigoi schiet op doel. Viherketo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - Tuonpuoleiset 2:3

44e minuut.
Danić met een sublieme pass. Seebach rent richting de bal. Seebach passt de bal met de wreef. Henty rent richting de bal. Henty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مصر سيتي 57%, Tuonpuoleiset 43%.
مصر سيتي - Tuonpuoleiset 2:3

53e minuut.
Agate passt de bal met de wreef. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto passt de bal zonder na te denken. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Buzea met een sublieme pass. Balak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Daubmeier de bal. Boragno bereikt de bal nog maar net als eerste. Boragno schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
مصر سيتي - Tuonpuoleiset 2:4

78e minuut.
Seebach is nu in balbezit. Seebach passt de bal in één keer door. Hultin heeft problemen om de bal te vangen. Henty is nu in balbezit. Henty schiet op doel. Freni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cuiabá met een snelle inworp. Agate is nu in balbezit. Agate geeft de bal voor. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: مصر سيتي 52%, Tuonpuoleiset 48%.
مصر سيتي - Tuonpuoleiset 2:4