Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stars-Sosnowiec Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 3483
Stars-Sosnowiec FC Lena
433 Tactiek pradziad
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
6 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.6 gemiddelde waardering 35.5
adequate Schieten very good
average Passen average
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Magdziarz verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziarz probeert naar een medespeler te passen. Boczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Boczkowski schiet op doel. Serwotka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Tavarez de bal. Neonakis is nu in balbezit. Neonakis geeft de bal voor. Purić maakt een snoekduik en kopt de bal. Serwotka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 0:2

11e minuut.
Serwotka trapt de bal weg. Osowicki kopt de bal weg. Neonakis met een sublieme pass. Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić schiet op doel. Serwotka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neonakis neemt de hoekschop. Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Purić rent richting de bal. Boczkowski is nu in balbezit. Boczkowski passt de bal met de wreef. Purić rent richting de bal. Purić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Neonakis speelt de bal door. Boczkowski rent richting de bal. Kończak is nu in balbezit. Boczkowski onderschept slim de pass. Boczkowski schiet op doel. Serwotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Neonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Neonakis geeft een hoge lob. Purić rent richting de bal. Purić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 0:3

17e minuut.
Klungelig pakt Kończak de bal. Rembielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembielak passt de bal in één keer door. Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 0:4

18e minuut.
Cienciała heeft problemen om de bal te vangen. Bjelobrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bjelobrković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Strzeliński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 1:4

21e minuut.
Tavarez geeft een hoge lob. Inworp. Neonakis met een snelle inworp. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Osowicki onderschept slim de pass. Osowicki probeert naar een medespeler te passen. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap. Serwotka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 1:5

28e minuut.
Magdziarz geeft de bal voor. Majdzik kopt de bal weg. Kończak rent richting de bal. Boczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boczkowski is nu in balbezit. Boczkowski geeft een lange en hoge pass. Rembielak is nu in balbezit. Rembielak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 1:6

35e minuut.
Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembielak bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić rent richting de bal. Purić haalt uit met een fantastische trap. Serwotka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 1:7

36e minuut.
Kondrat met een sublieme pass. Klungelig pakt Purić de bal. Purić draait met de bal, schiet en ... Serwotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Cienciała verovert de bal door een tackle van achteren. Cienciała met een sublieme pass. Neonakis met een sublieme pass. Purić is nu in balbezit. Purić schiet op doel. Serwotka bokst de bal weg.

40e minuut.
Doeltrap. Serwotka trapt de bal weg. Misztal met een sublieme pass. Purić is nu in balbezit. Purić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Neonakis probeert de bal met de borst te controleren. Tavarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavarez geeft de bal voor. Rembielak heeft problemen om de bal te vangen. Rembielak met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
González Cordero met een sublieme pass. Magdziarz heeft problemen om de bal te vangen. Magdziarz probeert naar een medespeler te passen. Purić bereikt de bal nog maar net als eerste. Purić schiet op doel. Serwotka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 73%, FC Lena 27%.
Stars-Sosnowiec - FC Lena 1:8

46e minuut.
Kondrat is nu in balbezit. Kondrat passt de bal in één keer door. Strzeliński rent richting de bal. Strzeliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 2:8

56e minuut.
Serwotka speelt de bal door. Neonakis heeft problemen om de bal te vangen. Neonakis probeert naar een medespeler te passen. Boczkowski rent richting de bal. Boczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Serwotka trapt de bal weg. Neonakis kopt de bal weg. Purić heeft problemen om de bal te vangen. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Tavarez geeft de bal voor. Inworp. Neonakis met de inworp. Boczkowski is nu in balbezit. Boczkowski geeft een lange en hoge pass. Serwotka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neonakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kończak probeert de bal met de borst te controleren. Purić rent richting de bal. Purić passt de bal in één keer door. Rembielak rent richting de bal. Rembielak schiet op doel. Serwotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ośródka komt het veld opgelopen. Wszędybył komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Osowicki kopt de bal weg. Magdziarz is nu in balbezit. Magdziarz passt de bal met de wreef. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boczkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik geeft een hoge lob. Domachowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Neonakis de bal. Neonakis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Torrinha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magdziarz met een snelle inworp. Rembielak kan de bal niet met de borst controleren. Rembielak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Osowicki verovert de bal door een tackle van achteren. González Cordero probeert naar een medespeler te passen. Domachowski probeert naar een medespeler te passen. Kondrat rent richting de bal. Kondrat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osowicki met de inworp. Magdziarz is nu in balbezit. Magdziarz geeft een lange en hoge pass. Boczkowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Dench is nu in balbezit. Dench met een sublieme pass. Domachowski kan de bal niet met de borst controleren. Kondrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Strzeliński is nu in balbezit. Osowicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Strzeliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bjelobrković legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stars-Sosnowiec - FC Lena 3:8

82e minuut.
Neonakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Neonakis geeft een lange en hoge pass. Boczkowski met een sublieme pass. Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ośródka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stars-Sosnowiec 59%, FC Lena 41%.
Stars-Sosnowiec - FC Lena 3:8