Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ⚽️ Szpilplac ⚽️
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 7000
FC Ślůnsk FC Dąbrowa Chełmińska
1 352 Tactiek 343 własna
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 39.9
good Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Cépeda probeert naar een medespeler te passen. Schöne bereikt de bal nog maar net als eerste. Schöne passt de bal met de wreef. Kotlarczyk rent richting de bal. Kotlarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - FC Dąbrowa Chełmińska 1:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cépeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schöne is nu in balbezit. Schöne geeft een hoge lob. Kotlarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kotlarczyk passt de bal met de wreef. Feliciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Feliciano passt de bal zonder na te denken. Schöne is nu in balbezit. Schöne draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - FC Dąbrowa Chełmińska 2:0

14e minuut.
Kotlarczyk passt de bal in één keer door. Schöne is nu in balbezit. Tupinambá onderschept slim de pass. Cépeda rent richting de bal. Cépeda haalt uit met een fantastische trap. Galović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Rutgersson is nu in balbezit. Rutgersson geeft de bal voor. Schöne is nu in balbezit. Schöne haalt uit met een fantastische trap. Galović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - FC Dąbrowa Chełmińska 3:0

21e minuut.
Kapo onderschept slim de pass. Kapo geeft de bal voor. Inworp. Rostás met de inworp. Oferma geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Vale trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Cépeda de bal. Cépeda met een sublieme pass. Schöne is nu in balbezit. Schöne draait met de bal, schiet en ... Galović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Cépeda is nu in balbezit. Cépeda met een sublieme pass. Kotlarczyk rent richting de bal. Kotlarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - FC Dąbrowa Chełmińska 4:0

27e minuut.
Vihko geeft een lange en hoge pass. Kapo kopt de bal weg. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk schiet op doel. Galović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - FC Dąbrowa Chełmińska 5:0

38e minuut.
Schöne is nu in balbezit. Feliciano is nu in balbezit. Feliciano passt de bal met de wreef. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Oferma probeert naar een medespeler te passen. Camarasa met een sublieme pass. Schöne is nu in balbezit. Schöne haalt uit met een fantastische trap. Galović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - FC Dąbrowa Chełmińska 6:0

42e minuut.
Rutgersson is nu in balbezit. Rutgersson geeft een hoge lob. Inworp. Cépeda met een snelle inworp. Poshtadzhiev geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ślůnsk 38%, FC Dąbrowa Chełmińska 62%.
FC Ślůnsk - FC Dąbrowa Chełmińska 6:0

49e minuut.
Guilarte rent richting de bal. Risimović rent richting de bal. Feliciano is nu in balbezit. Kotlarczyk rent richting de bal. Kotlarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Poshtadzhiev speelt de bal door. Cépeda rent richting de bal. Cépeda passt de bal met de wreef. Schöne rent richting de bal. Schöne draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Kotlarczyk geeft een lange en hoge pass. Feliciano heeft problemen om de bal te vangen. Schöne rent richting de bal. Schöne draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rostás passt de bal met de wreef. Oferma is nu in balbezit. Oferma passt de bal met de wreef. Pawlaczek heeft problemen om de bal te vangen. Pawlaczek schiet op doel. Vale verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Wojtaszak onderschept slim de pass. Wojtaszak probeert naar een medespeler te passen. Kotlarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotlarczyk haalt uit met een fantastische trap. Galović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - FC Dąbrowa Chełmińska 7:0

70e minuut.
Inworp. Przeżuwacz komt het veld opgelopen. Shelach komt het veld opgelopen. Rora komt het veld opgelopen. Dilqəmov komt het veld opgelopen. Martínez de la Torre komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Poshtadzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Poshtadzhiev passt de bal met de wreef. Schöne rent richting de bal. Schöne schiet op doel. Martínez de la Torre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cépeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cépeda passt de bal in één keer door. Schöne is nu in balbezit. Schöne haalt uit met een fantastische trap. Martínez de la Torre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - FC Dąbrowa Chełmińska 8:0

75e minuut.
Inworp. Cépeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schöne geeft een lange en hoge pass. Kotlarczyk is nu in balbezit. Kotlarczyk schiet op doel. Martínez de la Torre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - FC Dąbrowa Chełmińska 9:0

76e minuut.
Cépeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poshtadzhiev is nu in balbezit. Poshtadzhiev passt de bal in één keer door. Kapo is nu in balbezit. Kapo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Poshtadzhiev passt de bal met de wreef. Cépeda rent richting de bal. Cépeda passt de bal met de wreef. Feliciano rent richting de bal. Feliciano haalt uit met een fantastische trap. Martínez de la Torre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - FC Dąbrowa Chełmińska 10:0

81e minuut.
Poshtadzhiev rent richting de bal. Poshtadzhiev met een sublieme pass. Cépeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cépeda geeft een hoge lob. Kotlarczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ślůnsk - FC Dąbrowa Chełmińska 11:0

89e minuut.
Rostás geeft een lange en hoge pass. Poshtadzhiev heeft problemen om de bal te vangen. Pawlaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeżuwacz rent richting de bal. Przeżuwacz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ślůnsk 44%, FC Dąbrowa Chełmińska 56%.
FC Ślůnsk - FC Dąbrowa Chełmińska 11:0