Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: New Trafford
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 7785
FC Nymark Netanya warriors
FRN3 Tactiek ליגה777
48% Balbezit 52%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
47.3 gemiddelde waardering 54.9
adequate Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen solid


6e minuut.
Ghinescu probeert naar een medespeler te passen. Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale passt de bal in één keer door. Daar is Arel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arel haalt uit met een fantastische trap. Hoàng Tâm kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Nahapetyan de bal. Ben Zakai rent richting de bal. Ben Zakai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Netanya warriors 0:1

9e minuut.
Ghinescu passt de bal met de wreef. Mamlas rent richting de bal. Akale onderschept slim de pass. Akale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Netanya warriors 0:2

17e minuut.
Arel passt de bal zonder na te denken. Akale is nu in balbezit. Mamlas verovert de bal door een tackle van achteren. Arel onderschept slim de pass. Arel schiet op doel. Hoàng Tâm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Skaribas geeft een lange en hoge pass. Ben Zakai kopt de bal weg. Mamlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel onderschept slim de pass. Arel draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tâm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Yadin komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Yadin rent richting de bal. Olmedo onderschept slim de pass. Akale onderschept slim de pass. Akale draait met de bal, schiet en ... Hoàng Tâm probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Laban probeert naar een medespeler te passen. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale rent richting de bal. Yadin rent richting de bal. Yadin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Netanya warriors 0:3

42e minuut.
Deroo neemt vlug de vrije trap. Yadin kopt de bal weg. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Netanya warriors 0:4

45e minuut.
Inworp. Shoshan komt het veld opgelopen. Tikva komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Akale rent richting de bal. Akale geeft de bal voor. Yadin kopt de bal weg. Arel rent richting de bal. Arel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 77%, Netanya warriors 23%.
FC Nymark - Netanya warriors 0:4

65e minuut.
Ghinescu probeert naar een medespeler te passen. Akale is nu in balbezit. Akale passt de bal zonder na te denken. Yadin is nu in balbezit. Yadin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Arel onderschept slim de pass. Akale rent richting de bal. Akale passt de bal zonder na te denken. Arel rent richting de bal. Arel speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Klungelig pakt Bolding de bal. Laban probeert naar een medespeler te passen. Arel rent richting de bal. Arel schiet op doel. Hoàng Tâm maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nymark - Netanya warriors 0:5

77e minuut.
Akale is nu in balbezit. Yadin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nahapetyan. Yadin raakt geblesseerd tijdens het duel. Laban komt bij de bal en schiet. Hoàng Tâm verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Shoshan geeft een hoge lob. Yadin kopt de bal weg. Daar is Franklin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arel rent richting de bal. Arel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Olmedo rent richting de bal. Akale verovert de bal door een tackle van achteren. Arel rent richting de bal. Yadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yadin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Laban de bal. Bolding is nu in balbezit. Laban begaat een overtreding. Laban krijgt een gele kaart. Bolding raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bolding kan niet meer verder spelen. Iarca komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Franklin geeft een hoge lob. Inworp. Ghinescu met een snelle inworp. Akale rent richting de bal. Akale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Doeltrap. Hoàng Tâm met een harde bal richting middenveld. Shoshan kopt de bal weg. Akale rent richting de bal. Akale schiet op doel. Hoàng Tâm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Arel bereikt de bal nog maar net als eerste. Arel schiet op doel. Hoàng Tâm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Shoshan geeft een hoge lob. Franklin is nu in balbezit. Arel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nymark 70%, Netanya warriors 30%.
FC Nymark - Netanya warriors 0:5