Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: El Plastico Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 240
El Plastico FC Karlzone
Dalle bussen Tactiek Karlo test
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
19 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.7 gemiddelde waardering 29.2
adequate Schieten average
adequate Passen adequate
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Seiberth passt de bal zonder na te denken. Kristiansen heeft problemen om de bal te vangen. Słoka met een sublieme pass. Nack rent richting de bal. Nack schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fontecha geeft een hoge lob. Stensen kopt de bal weg. Trocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoof bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoof geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Słoka rent richting de bal. Słoka passt de bal zonder na te denken. Truhan met een sublieme pass. Klungelig pakt Mazurczak de bal. Mazurczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ladegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiberth rent richting de bal. Ladegård onderschept slim de pass. Ladegård geeft een hoge lob. Internato kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Hoof is nu in balbezit. Kristiansen onderschept slim de pass. Stensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristiansen verovert de bal door een tackle van achteren. Kristiansen draait met de bal, schiet en ... Malin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kristiansen is nu in balbezit. Kristiansen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - FC Karlzone 1:0

44e minuut.
Ladegård geeft een hoge lob. Navarro heeft problemen om de bal te vangen. Deiola is nu in balbezit. Deiola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Plastico - FC Karlzone 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Plastico 59%, FC Karlzone 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El Plastico - FC Karlzone 1:1

59e minuut.
Słoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoka geeft de bal voor. Ladegård rent richting de bal. Ladegård haalt uit met een fantastische trap. Deiola krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Gollob komt het veld opgelopen. Barros komt het veld opgelopen. Żaczek komt het veld opgelopen. Avanzi komt het veld opgelopen. Pausgaard komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Avanzi geeft de bal voor. Inworp. Ladegård met de inworp. Hoof rent richting de bal. Hoof geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gollob passt de bal zonder na te denken. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob is nu in balbezit. Gollob schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Plastico - FC Karlzone 2:1

69e minuut.
Deiola probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mazurczak de bal. Gollob met een sublieme pass. Pausgaard is nu in balbezit. Pausgaard passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Torrado met een sublieme pass. Barros rent richting de bal. Barros speelt de bal door. Gollob heeft problemen om de bal te vangen. Gollob schiet op doel. Malin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Deiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Żaczek onderschept slim de pass. Żaczek geeft de bal voor. Gollob is nu in balbezit. Gollob schiet op doel. Malin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gollob maakt een snoekduik en kopt de bal. Malin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Barros probeert de bal aan de voet te houden. Fontecha bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontecha passt de bal zonder na te denken. Deiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Deiola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mazurczak probeert de bal aan de voet te houden. Barros rent richting de bal. Barros probeert naar een medespeler te passen. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob draait met de bal, schiet en ... Malin bokst de bal weg.

82e minuut.
Trocki is nu in balbezit. Barros verovert de bal door een tackle van achteren. Fontecha met een sublieme pass. Gollob rent richting de bal. Gollob draait met de bal, schiet en ... Malin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Barros kopt de bal weg. Hoof is nu in balbezit. Gollob onderschept slim de pass. Ostwald is nu in balbezit. Gollob onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Internato trapt de bal weg van het doel. Barros kopt de bal weg. Gollob rent richting de bal. Gollob schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Gollob heeft problemen om de bal te vangen. Barros rent richting de bal. Barros passt de bal zonder na te denken. Gollob bereikt de bal nog maar net als eerste. Gollob draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Plastico 62%, FC Karlzone 38%.
El Plastico - FC Karlzone 2:1