Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 23:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FACA FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4066
FACA FC Kalmar Old Boys 1488
rumenigue Tactiek 5-3-2
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
50.4 gemiddelde waardering 44.1
solid Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Shapovalov speelt de bal door. Laktionov probeert naar een medespeler te passen. Messam speelt de bal door. Švista is nu in balbezit. Švista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Paillacar de bal. Camacho geeft een hoge lob. Messam geeft de bal voor. Pershin rent richting de bal. Pershin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Camacho passt de bal in één keer door. Shapovalov is nu in balbezit. Shapovalov geeft een hoge lob. Pershin rent richting de bal. Pershin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Boţan rent richting de bal. Bondarenko rent richting de bal. Kalfuyang schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kalfuyang krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Shapovalov kopt de bal weg. Maricahuin kan de bal niet met de borst controleren. Maricahuin speelt de bal door. Pershin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pershin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Kalmar Old Boys 1488 0:1

22e minuut.
Kalfuyang rent richting de bal. Kalfuyang passt de bal zonder na te denken. Paillacar geeft de bal voor. Puzzovio bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzzovio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FACA FC - Kalmar Old Boys 1488 1:1

25e minuut.
Kalfuyang probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Messam met een snelle inworp. Bondarenko rent richting de bal. Bondarenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Doeltrap. Tymrowski trapt de bal weg van het doel. Puzzovio kopt de bal weg. Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme draait met de bal, schiet en ... Sirotin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Messam bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Camacho geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sirotin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Puzzovio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puzzovio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Kalmar Old Boys 1488 2:1

31e minuut.
Maricahuin geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyapushkin met een snelle inworp. Bondarenko is nu in balbezit. Bondarenko draait met de bal, schiet en ... Tymrowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pershin rent richting de bal. Kalfuyang geeft een lange en hoge pass. Švista rent richting de bal. Švista draait met de bal, schiet en ... Sirotin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Kalmar Old Boys 1488 3:1

45e minuut.
Riquelme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shapovalov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riquelme. Riquelme krijgt een gele kaart. Shapovalov raakt geblesseerd tijdens het duel. Tyapushkin met een snel genomen vrije trap. Boţan heeft problemen om de bal te vangen. Pershin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pershin haalt uit met een fantastische trap. Tymrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FACA FC 52%, Kalmar Old Boys 1488 48%.
FACA FC - Kalmar Old Boys 1488 3:1

46e minuut.
Herrera komt het veld opgelopen. Poničan komt het veld opgelopen. Spytsyn komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Spytsyn met een sublieme pass. Tyapushkin is nu in balbezit. Tyapushkin passt de bal zonder na te denken. Bondarenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondarenko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tymrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Zhenilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhenilenko geeft een hoge lob. Bondarenko is nu in balbezit. Bondarenko schiet op doel. De Santo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Kalmar Old Boys 1488 3:2

50e minuut.
Pershin bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme begaat een overtreding. Pershin raakt geblesseerd tijdens het duel. Herrera met een snel genomen vrije trap. Spytsyn kopt de bal weg. Klungelig pakt Pershin de bal. Pershin draait met de bal, schiet en ... Tymrowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FACA FC - Kalmar Old Boys 1488 3:3

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rüya komt het veld opgelopen. Dueñas komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Messam speelt de bal door. Spytsyn is nu in balbezit. Spytsyn speelt de bal door. Pershin is nu in balbezit. Pershin haalt uit met een fantastische trap. Tymrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bondarenko rent richting de bal. Bondarenko haalt uit met een fantastische trap. Tymrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Tyapushkin passt de bal met de wreef. Riemens rent richting de bal. Riemens geeft een lange en hoge pass. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Sirotin bokst de bal weg.

69e minuut.
Camacho verovert de bal door een tackle van achteren. Camacho geeft een lange en hoge pass. Rüya kopt de bal weg. Daar is Dueñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dueñas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FACA FC - Kalmar Old Boys 1488 4:3

75e minuut.
Kalfuyang geeft een lange en hoge pass. Rüya heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Messam. Messam krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Bondarenko rent richting de bal. Bondarenko passt de bal met de wreef. Riemens is nu in balbezit. Spytsyn onderschept slim de pass. Spytsyn schiet op doel. Paal! Boţan kopt de bal weg. Spytsyn is nu in balbezit. Spytsyn draait met de bal, schiet en ... Tymrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FACA FC 63%, Kalmar Old Boys 1488 37%.
FACA FC - Kalmar Old Boys 1488 4:3