Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Warszawianka
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1147
Dywizjon 303 Warszawa F.C. Kolonia
JUVE_IV Tactiek Towarzyskie
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
42.9 gemiddelde waardering 34.5
very good Schieten weak
good Passen adequate
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Klungelig pakt Marcondes de bal. Barclay verovert de bal door een tackle van achteren. Galíndez rent richting de bal. Galíndez haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Álvarez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizjon 303 Warszawa - F.C. Kolonia 1:0

22e minuut.
Oleszkiewicz is nu in balbezit. Banguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Banguero passt de bal met de wreef. Szakács rent richting de bal. Szakács haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Bârlădeanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Burgos de bal. Burgos geeft een lange en hoge pass. Marcondes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcondes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Meleandra passt de bal in één keer door. Staczanowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mester. Mester krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Barclay rent richting de bal. Marcondes verovert de bal door een tackle van achteren. Marcondes met een sublieme pass. Galíndez rent richting de bal. Galíndez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dywizjon 303 Warszawa - F.C. Kolonia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dywizjon 303 Warszawa 46%, F.C. Kolonia 54%.
Dywizjon 303 Warszawa - F.C. Kolonia 2:0

48e minuut.
Piechniak geeft een lange en hoge pass. Kitek kopt de bal weg. Obraniak is nu in balbezit. Marcondes verovert de bal door een tackle van achteren. Marcondes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Kitek de bal. Galíndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Galíndez passt de bal in één keer door. Marcondes rent richting de bal. Marcondes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Meleandra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejko passt de bal in één keer door. Vajner rent richting de bal. Vajner draait met de bal, schiet en ... Gacuś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Kitek met de inworp. Dejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Staczanowski geeft de bal voor. Galíndez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Grycki met een sublieme pass. Kitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mester begaat een overtreding. Mester krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Kitek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stirling met een snel genomen vrije trap. Marcondes rent richting de bal. Marcondes draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Álvarez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dywizjon 303 Warszawa 51%, F.C. Kolonia 49%.
Dywizjon 303 Warszawa - F.C. Kolonia 2:0