Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Torrense F.C Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2468
Torrense F.C KP Raculka
4-5-1 adap Tactiek KFD .1
57% Balbezit 43%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 35.8
good Schieten adequate
average Passen adequate
good Verdedigen adequate


5e minuut.
N`Kufo geeft de bal voor. Zulu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaszowski de bal. Serinyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Zulu is nu in balbezit. Zulu passt de bal in één keer door. Serinyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel schiet op doel. Noszczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Bovenzi de bal. Panke is nu in balbezit. Panke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - KP Raculka 1:0

16e minuut.
Järvistu probeert de bal aan de voet te houden. Serinyel rent richting de bal. Kaszowski begaat een overtreding. Kaszowski krijgt een gele kaart. Serinyel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serinyel komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Oswald speelt de bal door. Zulu is nu in balbezit. Zulu geeft een lange en hoge pass. N`Kufo is nu in balbezit. N`Kufo draait met de bal, schiet en ... Noszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Verbrugghen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugghen passt de bal zonder na te denken. Serinyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel haalt uit met een fantastische trap. Noszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Łaszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mac Allister onderschept slim de pass. Mac Allister probeert naar een medespeler te passen. N`Kufo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kufo schiet op doel. Noszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrense F.C 42%, KP Raculka 58%.
Torrense F.C - KP Raculka 1:0

53e minuut.
Hašler speelt de bal door. Daar is Mac Allister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mac Allister geeft een hoge lob. N`Kufo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kufo geeft de bal voor. Paal! Noszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Serinyel is nu in balbezit. Serinyel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - KP Raculka 2:0

64e minuut.
Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald probeert naar een medespeler te passen. Serinyel is nu in balbezit. Serinyel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pablos onderschept slim de pass. Met opzet legt Teleshun zijn tegenspeler op de grond. Teleshun krijgt een gele kaart. Pablos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wiśniowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Płacheta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Wiśniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniowski geeft een lange en hoge pass. Serinyel rent richting de bal. Serinyel schiet op doel. Noszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - KP Raculka 3:0

78e minuut.
Teleshun rent richting de bal. Teleshun geeft een hoge lob. Panke bereikt de bal nog maar net als eerste. Panke schiet op doel. Noszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - KP Raculka 4:0

80e minuut.
N`Kufo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hašler geeft een hoge lob. Panke rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. N`Kufo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Panke bereikt de bal nog maar net als eerste. Panke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - KP Raculka 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrense F.C 53%, KP Raculka 47%.
Torrense F.C - KP Raculka 5:0