Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: REAL Kalisz Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6576
REAL Kalisz Nevada club
Ex.532D Tactiek IrelandEsp
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 9
56.1 gemiddelde waardering 39.7
excellent Schieten adequate
excellent Passen very good
solid Verdedigen good


7e minuut.
Mrożek geeft een lange en hoge pass. Kumaty kopt de bal weg. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Nevada club 1:0

9e minuut.
Kumaty kopt de bal weg. Hock rent richting de bal. Dutkiewicz onderschept slim de pass. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Tardivo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Nevada club 2:0

11e minuut.
Adıtemiz rent richting de bal. Adıtemiz probeert naar een medespeler te passen. Szlagor probeert naar een medespeler te passen. Dutkiewicz is nu in balbezit. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Nevada club 3:0

13e minuut.
Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk geeft een hoge lob. Kumaty rent richting de bal. Kumaty haalt uit met een fantastische trap. Tardivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Nevada club 4:0

14e minuut.
Gaucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaucher met een sublieme pass. Szlagor rent richting de bal. Szlagor schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Nevada club 5:0

16e minuut.
Adıtemiz speelt de bal door. Kumaty is nu in balbezit. Suffo geeft een lange en hoge pass. Perales is nu in balbezit. Perales haalt uit met een fantastische trap. Herojewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz passt de bal in één keer door. Szlagor bereikt de bal nog maar net als eerste. Szlagor draait met de bal, schiet en ... Paal! Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Nevada club 6:0

24e minuut.
Szlagor rent richting de bal. Szlagor passt de bal in één keer door. Adıtemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıtemiz geeft een lange en hoge pass. Dutkiewicz rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kumaty kopt de bal weg. Hock is nu in balbezit. Kumaty is nu in balbezit. Kumaty draait met de bal, schiet en ... Tardivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Nevada club 7:0

34e minuut.
Majcherczyk probeert naar een medespeler te passen. Suffo onderschept slim de pass. Kumaty rent richting de bal. Kumaty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Gaucher onderschept slim de pass. Gaucher geeft de bal voor. Kumaty rent richting de bal. Kumaty haalt uit met een fantastische trap. Tardivo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Nevada club 8:0

36e minuut.
Iordache met een snelle inworp. Suffo rent richting de bal. Majcherczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Majcherczyk de bal. Majcherczyk passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kumaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumaty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Nevada club 9:0

40e minuut.
Szlagor speelt de bal door. Garisto rent richting de bal. Kumaty rent richting de bal. Kumaty schiet op doel. Tardivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Nevada club 10:0

42e minuut.
Suffo rent richting de bal. Suffo passt de bal met de wreef. Garisto speelt de bal door. Perales bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL Kalisz 51%, Nevada club 49%.
REAL Kalisz - Nevada club 10:0

46e minuut.
Raset komt het veld opgelopen. Bilev komt het veld opgelopen. Martwig komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Abeijón speelt de bal door. Igarzabál rent richting de bal. Iordache schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Iordache is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Igarzabál is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abeijón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Igarzabál rent richting de bal. Igarzabál geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Adıtemiz passt de bal in één keer door. Majcherczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcherczyk probeert naar een medespeler te passen. Adıtemiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıtemiz draait met de bal, schiet en ... Paal! Tardivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Szlagor speelt de bal door. Bilev heeft problemen om de bal te vangen. Bilev probeert naar een medespeler te passen. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szlagor rent richting de bal. Szlagor geeft een lange en hoge pass. Daar is Jaime, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumaty is nu in balbezit. Kumaty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REAL Kalisz - Nevada club 11:0

73e minuut.
Suffo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Igarzabál de bal. Raset begaat een overtreding. Raset krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Kumaty passt de bal zonder na te denken. Szlagor rent richting de bal. Szlagor passt de bal zonder na te denken. Dutkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Adıtemiz geeft de bal voor. Hock bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutkiewicz onderschept slim de pass. Szlagor rent richting de bal. Szlagor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Adıtemiz passt de bal zonder na te denken. Tomasso heeft problemen om de bal te vangen. Adıtemiz speelt de bal door. Majcherczyk is nu in balbezit. Majcherczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Dutkiewicz rent richting de bal. Hock is nu in balbezit. Dutkiewicz begaat een overtreding. Dutkiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL Kalisz 48%, Nevada club 52%.
REAL Kalisz - Nevada club 11:0