Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Żmigrodzianka Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1912
KS Żmigrodzianka FC Lotników
Główna Tactiek 3-5-2-v3
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 35.6
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
average Verdedigen adequate


5e minuut.
Lejnert geeft de bal voor. Tryfonas speelt de bal door. Stylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylak haalt uit met een fantastische trap. Prespaliauskas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Jaworowski is nu in balbezit. Jaworowski passt de bal zonder na te denken. Lejnert is nu in balbezit. Lejnert schiet op doel. Prespaliauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Apaçık rent richting de bal. Apaçık passt de bal met de wreef. Jaworowski met een sublieme pass. Nušić rent richting de bal. Nušić geeft de bal voor. Prespaliauskas bokst de bal weg.

34e minuut.
Páncsics met een sublieme pass. Wantrych probeert naar een medespeler te passen. Apaçık geeft de bal voor. Stylak rent richting de bal. Stylak haalt uit met een fantastische trap. Prespaliauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zieliński is nu in balbezit. Lejnert verovert de bal door een tackle van achteren. Lejnert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - FC Lotników 1:0

37e minuut.
Nušić rent richting de bal. Nušić geeft de bal voor. Lejnert kopt de bal weg. Stylak rent richting de bal. Stylak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - FC Lotników 2:0

38e minuut.
Zabokrzycki met een sublieme pass. Jaworowski is nu in balbezit. Jaworowski geeft een hoge lob. Stylak is nu in balbezit. Stylak haalt uit met een fantastische trap. Prespaliauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Zabokrzycki speelt de bal door. Apaçık is nu in balbezit. Apaçık passt de bal zonder na te denken. Stylak is nu in balbezit. Stylak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mong-Mong is nu in balbezit. Jaworowski onderschept slim de pass. Jaworowski geeft een lange en hoge pass. Páncsics probeert de bal aan de voet te houden. Lejnert krijgt zijn hoofd ertegen. Prespaliauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 29%, FC Lotników 71%.
KS Żmigrodzianka - FC Lotników 2:0

46e minuut.
Dyrek komt het veld opgelopen. Hejno komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Páncsics geeft de bal voor. Daar is Aramburú, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworowski geeft een lange en hoge pass. Stylak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stylak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - FC Lotników 3:0

50e minuut.
Jaworowski geeft een lange en hoge pass. Tryfonas heeft problemen om de bal te vangen. Lejnert rent richting de bal. Lejnert haalt uit met een fantastische trap. Prespaliauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zieliński onderschept slim de pass. Zieliński probeert naar een medespeler te passen. Baytar is nu in balbezit. Stylak onderschept slim de pass. Stylak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Apaçık rent richting de bal. Apaçık passt de bal in één keer door. Stylak rent richting de bal. Lejnert is nu in balbezit. Lejnert haalt uit met een fantastische trap. Prespaliauskas bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nušić neemt de hoekschop. Stylak rent richting de bal. Stylak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tryfonas de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Dzięciołowski rent richting de bal. Apaçık onderschept slim de pass. Apaçık speelt de bal door. Stylak is nu in balbezit. Stylak schiet op doel. Prespaliauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Baytar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejnert rent richting de bal. Lejnert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - FC Lotników 4:0

81e minuut.
Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki geeft een lange en hoge pass. Stylak rent richting de bal. Stylak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - FC Lotników 5:0

87e minuut.
Labuda geeft de bal voor. Daar is Vlaeminck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lejnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejnert heeft problemen om de bal te vangen. Lejnert schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Żmigrodzianka - FC Lotników 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Żmigrodzianka 19%, FC Lotników 81%.
KS Żmigrodzianka - FC Lotników 6:0