Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Neveners Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2108
Neveners AMC Balmha
taksa Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 34.2
solid Schieten average
good Passen average
good Verdedigen average


2e minuut.
Perch bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolek onderschept slim de pass. Karolek probeert naar een medespeler te passen. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap. Stępkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Groblewski passt de bal met de wreef. Šlapakauskas met een sublieme pass. Pokora rent richting de bal. Pokora schiet op doel. Stępkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - AMC Balmha 1:0

10e minuut.
Perch met een sublieme pass. Bellingham rent richting de bal. Pokora onderschept slim de pass. Pokora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - AMC Balmha 2:0

15e minuut.
Czeczot is nu in balbezit. Karolek rent richting de bal. Karolek met een sublieme pass. Daar is Pokora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pokora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - AMC Balmha 3:0

20e minuut.
Rio is nu in balbezit. Karolek verovert de bal door een tackle van achteren. Karolek speelt de bal door. Pokora is nu in balbezit. Pokora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ciepły kan de bal niet met de borst controleren. Li speelt de bal door. Klungelig pakt Perch de bal. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Karolek rent richting de bal. Karolek geeft een hoge lob. Bellingham controleert de bal met de borst. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neveners 35%, AMC Balmha 65%.
Neveners - AMC Balmha 3:0

56e minuut.
Pruban rent richting de bal. Bellingham tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pruban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jarek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bellingham heeft problemen om de bal te vangen. Pokora is nu in balbezit. Pokora schiet op doel. Stępkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Babich geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czeczot met de inworp. Pokora heeft problemen om de bal te vangen. Pokora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Revelli passt de bal zonder na te denken. Jarek is nu in balbezit. Li onderschept slim de pass. Li draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - AMC Balmha 3:1

67e minuut.
Perch passt de bal in één keer door. Ciepły is nu in balbezit. Ciepły probeert naar een medespeler te passen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - AMC Balmha 4:1

71e minuut.
Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban passt de bal zonder na te denken. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora schiet op doel. Stępkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neveners - AMC Balmha 5:1

84e minuut.
Perch geeft een lange en hoge pass. Groblewski rent richting de bal. Groblewski passt de bal in één keer door. Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Li draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Šlapakauskas passt de bal zonder na te denken. Babich is nu in balbezit. Babich probeert naar een medespeler te passen. Pruban is nu in balbezit. Pruban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klungelig pakt Ciepły de bal. Ciepły geeft de bal voor. Klungelig pakt Babich de bal. Pokora onderschept slim de pass. Pokora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neveners 49%, AMC Balmha 51%.
Neveners - AMC Balmha 5:1