Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sociedad Sportiva Devoto CSKA Yambol
4-3-wing-Der Tactiek lazio 5-3-2 fast
56% Balbezit 44%
28% Spel op eigen helft 72%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
62.6 gemiddelde waardering 48.9
outstanding Schieten good
excellent Passen average
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Caperozzi passt de bal in één keer door. Daar is Vainiontaka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vainiontaka geeft een lange en hoge pass. Zahorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahorski schiet op doel. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - CSKA Yambol 1:0

10e minuut.
Wareniak verovert de bal door een tackle van achteren. Đurđević is nu in balbezit. Đurđević geeft een hoge lob. Zahorski is nu in balbezit. Zahorski draait met de bal, schiet en ... Cowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Anh Khôi geeft een hoge lob. Fanizza is nu in balbezit. Merelaid rent richting de bal. Merelaid geeft de bal voor. Zahorski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Merelaid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hernádi rent richting de bal. Hernádi geeft de bal voor. Iarca springt en kopt de bal. Zico heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hernádi geeft een lange en hoge pass. Zahorski is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Merelaid geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zahorski krijgt zijn hoofd ertegen. Cowan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Hernádi passt de bal zonder na te denken. Cowan probeert naar een medespeler te passen. Fanizza kopt de bal weg. Zahorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahorski schiet op doel. Cowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Újváry geeft een lange en hoge pass. Merelaid kopt de bal weg. Zahorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahorski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - CSKA Yambol 2:0

33e minuut.
Romoli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Backeljauw komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Modigliani rent richting de bal. Hernádi verovert de bal door een tackle van achteren. Hernádi passt de bal met de wreef. Zahorski is nu in balbezit. Zahorski schiet op doel. Cowan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Fanizza met een snelle inworp. Merelaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Merelaid geeft de bal voor. Daar is Zahorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahorski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wareniak met een sublieme pass. Zahorski heeft problemen om de bal te vangen. Újváry is nu in balbezit. Zahorski onderschept slim de pass. Zahorski draait met de bal, schiet en ... Cowan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Sportiva Devoto 29%, CSKA Yambol 71%.
Sociedad Sportiva Devoto - CSKA Yambol 2:0

46e minuut.
Dodrescu komt het veld opgelopen. Williams komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Vainiontaka heeft problemen om de bal te vangen. Martini bereikt de bal nog maar net als eerste. Martini geeft een hoge lob. Zahorski rent richting de bal. Zahorski haalt uit met een fantastische trap. Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iarca rent richting de bal. Zahorski rent richting de bal. Zahorski draait met de bal, schiet en ... Williams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Merelaid kopt de bal weg. Hernádi heeft problemen om de bal te vangen. Zahorski rent richting de bal. Zahorski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - CSKA Yambol 3:0

68e minuut.
Hernádi passt de bal zonder na te denken. Đurđević rent richting de bal. Đurđević geeft de bal voor. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Iarca schiet op doel. Williams verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Vainiontaka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hernádi is nu in balbezit. Hernádi geeft de bal voor. Zahorski rent richting de bal. Zahorski haalt uit met een fantastische trap. Williams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Anh Khôi geeft een hoge lob. Vainiontaka kopt de bal weg. Daar is Zico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iarca rent richting de bal. Iarca draait met de bal, schiet en ... Williams probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Williams probeert naar een medespeler te passen. Hernádi kopt de bal weg. Zahorski is nu in balbezit. Zahorski haalt uit met een fantastische trap. Williams werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sociedad Sportiva Devoto - CSKA Yambol 4:0

81e minuut.
Szombierski onderschept slim de pass. Iarca onderschept slim de pass. Markov rent richting de bal. Iarca verovert de bal door een tackle van achteren. Iarca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Merelaid kopt de bal weg. Zahorski rent richting de bal. Újváry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Újváry krijgt een gele kaart. Zahorski raakt geblesseerd tijdens het duel. Zahorski neemt de penalty, wat een uithaal! Williams kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Merelaid neemt de hoekschop. Zahorski krijgt zijn hoofd ertegen. Williams bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sociedad Sportiva Devoto 26%, CSKA Yambol 74%.
Sociedad Sportiva Devoto - CSKA Yambol 4:0