Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: A V A Z A Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3289
A V A Z A Parta 66
kio Tactiek 4-4-2
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
40.2 gemiddelde waardering 61.9
adequate Schieten formidable
average Passen formidable
very good Verdedigen good


9e minuut.
Kolaylı passt de bal met de wreef. Raaflaub is nu in balbezit. Raaflaub geeft een hoge lob. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Vafeas verovert de bal door een tackle van achteren. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal passt de bal in één keer door. Vafeas rent richting de bal. Vafeas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kharatidze geeft een lange en hoge pass. Ponce speelt de bal door. Pascal kopt de bal weg. Akifzadə heeft problemen om de bal te vangen. Akifzadə haalt uit met een fantastische trap. Isakadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Raaflaub rent richting de bal. Raaflaub geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Machitidze de bal. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə haalt uit met een fantastische trap. Isakadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Machitidze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə haalt uit met een fantastische trap. Isakadze probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Akifzadə rent richting de bal. Mchedlidze is nu in balbezit. Vafeas onderschept slim de pass. Vafeas schiet op doel. Isakadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Parta 66 0:1

27e minuut.
Raaflaub passt de bal met de wreef. Machitidze is nu in balbezit. Akifzadə onderschept slim de pass. Akifzadə draait met de bal, schiet en ... Isakadze maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Parta 66 0:2

30e minuut.
Raaflaub geeft een lange en hoge pass. Vafeas kopt de bal weg. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə schiet op doel. Isakadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Parta 66 0:3

32e minuut.
Raaflaub is nu in balbezit. Raaflaub met een sublieme pass. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Parta 66 0:4

37e minuut.
Zhordania met een snelle inworp. Peikrishvili geeft de bal voor. Aleksidze rent richting de bal. Aleksidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Parta 66 1:4

37e minuut.
Akifzadə passt de bal met de wreef. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope met een sublieme pass. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vafeas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Chaduneli met een snelle inworp. Raaflaub bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Budagashvili zijn tegenspeler op de grond. Budagashvili krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Raaflaub rent richting de bal. Raaflaub passt de bal in één keer door. Akifzadə rent richting de bal. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas haalt uit met een fantastische trap. Isakadze bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Parta 66 1:5

44e minuut.
Aleksidze probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sologhashvili de bal. Akifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Akifzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A V A Z A 68%, Parta 66 32%.
A V A Z A - Parta 66 1:5

46e minuut.
Nicoń komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mchedlidze passt de bal in één keer door. Peikrishvili rent richting de bal. Peikrishvili passt de bal zonder na te denken. Zhordania is nu in balbezit. Zhordania haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Peikrishvili rent richting de bal. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly passt de bal in één keer door. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chaduneli met een sublieme pass. Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Parta 66 1:6

57e minuut.
Wanchope is nu in balbezit. Wanchope passt de bal zonder na te denken. Pascal is nu in balbezit. Pascal geeft een lange en hoge pass. Akifzadə springt en kopt de bal. Isakadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vafeas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Parta 66 1:7

60e minuut.
Klungelig pakt Zhordania de bal. Pascal geeft een hoge lob. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas schiet op doel. Isakadze probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal rent richting de bal. Pascal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vafeas de bal. Vafeas schiet op doel. Isakadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Parta 66 1:8

68e minuut.
Klungelig pakt Sologhashvili de bal. Kolaylı probeert naar een medespeler te passen. Akifzadə is nu in balbezit. Akifzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Parta 66 1:9

70e minuut.
Vafeas rent richting de bal. Pascal rent richting de bal. Vafeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal is nu in balbezit. Pascal draait met de bal, schiet en ... Isakadze verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Akifzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akifzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Parta 66 1:10

84e minuut.
Vafeas rent richting de bal. Vafeas geeft een hoge lob. Raaflaub is nu in balbezit. Raaflaub geeft een hoge lob. Vafeas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal met een sublieme pass. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas draait met de bal, schiet en ... Isakadze werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A V A Z A - Parta 66 1:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A V A Z A 61%, Parta 66 39%.
A V A Z A - Parta 66 1:11