Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Viterbo Caput Mundi
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 6418
5 PIOTTE F.C. nonmollemo
karl_A 2012 Tactiek 442class
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
57 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 26.6
outstanding Schieten average
formidable Passen average
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Viguier verovert de bal door een tackle van achteren. Viguier geeft een hoge lob. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo schiet op doel. Marazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 1:0

3e minuut.
Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton passt de bal zonder na te denken. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo schiet op doel. Marazza probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Bratu rent richting de bal. De Rossi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bratu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salamoński met een snel genomen vrije trap. Jaramillo krijgt zijn hoofd ertegen. Marazza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 2:0

8e minuut.
Bratu geeft een lange en hoge pass. Jaramillo kopt de bal weg. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton haalt uit met een fantastische trap. Marazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 3:0

10e minuut.
Thornton is nu in balbezit. Thornton passt de bal in één keer door. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. Marazza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 4:0

10e minuut.
Fabbrini heeft problemen om de bal te vangen. Bendkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thornton. Thornton krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bratu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grundza de bal. Grundza passt de bal zonder na te denken. Viguier bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 5:0

15e minuut.
Barmann rent richting de bal. Barmann geeft de bal voor. Grundza probeert naar een medespeler te passen. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton schiet op doel. Marazza bokst de bal weg.

17e minuut.
Bratu probeert naar een medespeler te passen. Grundza bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Thornton de bal. Thornton draait met de bal, schiet en ... Marazza bokst de bal weg. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 6:0

23e minuut.
Jaramillo geeft een lange en hoge pass. Sannelli heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kwilecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jaramillo springt en kopt de bal. Marazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Grundza passt de bal met de wreef. Thornton rent richting de bal. Thornton passt de bal zonder na te denken. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Viguier rent richting de bal. Tansini bereikt de bal nog maar net als eerste. Viguier verovert de bal door een tackle van achteren. Viguier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 7:0

29e minuut.
Thornton rent richting de bal. Jaramillo is nu in balbezit. Thornton rent richting de bal. Thornton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 8:0

31e minuut.
Tansini rent richting de bal. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton haalt uit met een fantastische trap. Tansini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 9:0

33e minuut.
Thornton passt de bal zonder na te denken. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki speelt de bal door. Viguier rent richting de bal. Viguier haalt uit met een fantastische trap. Marazza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 10:0

35e minuut.
Tansini is nu in balbezit. Tansini probeert naar een medespeler te passen. Grundza met een sublieme pass. Daar is Thornton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thornton schiet op doel. Marazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Doeltrap. Marazza trapt de bal weg. Barmann speelt de bal door. Thornton is nu in balbezit. Thornton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki speelt de bal door. Viguier rent richting de bal. Viguier draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tansini de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grundza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Marazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaramillo heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Grundza geeft een lange en hoge pass. Tansini bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton verovert de bal door een tackle van achteren. Thornton draait met de bal, schiet en ... Marazza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

45e minuut.
Botturi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grundza met de inworp. Bratu geeft een lange en hoge pass. Viguier maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Marazza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Thornton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 21%, nonmollemo 79%.
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 11:0

46e minuut.
Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo geeft een lange en hoge pass. Botturi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Viguier rent richting de bal. Viguier schiet op doel. Marazza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 12:0

48e minuut.
Bratu onderschept slim de pass. Bratu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Thornton de bal. Thornton haalt uit met een fantastische trap. Marazza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 13:0

51e minuut.
Kwilecki geeft de bal voor. Tansini bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo verovert de bal door een tackle van achteren. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tansini de bal. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo schiet op doel. Marazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kwilecki zal de hoekschop nemen. Jaramillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 14:0

53e minuut.
Viguier heeft problemen om de bal te vangen. Viguier passt de bal met de wreef. Thornton is nu in balbezit. Thornton haalt uit met een fantastische trap. Mattiucci probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 15:0

57e minuut.
Grundza rent richting de bal. Grundza geeft een lange en hoge pass. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 16:0

58e minuut.
Tansini is nu in balbezit. Thornton verovert de bal door een tackle van achteren. Thornton passt de bal in één keer door. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo schiet op doel. Marazza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Viguier is nu in balbezit. Viguier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 17:0

60e minuut.
Thornton geeft de bal voor. Tansini probeert de bal aan de voet te houden. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 18:0

62e minuut.
Botturi kopt de bal weg. Bratu rent richting de bal. Bratu speelt de bal door. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Kwilecki speelt de bal door. Grundza geeft een lange en hoge pass. Thornton heeft problemen om de bal te vangen. Viguier rent richting de bal. Viguier haalt uit met een fantastische trap. Marazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Thornton rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kwilecki neemt de hoekschop. Viguier kopt de bal weg. Klungelig pakt Jaramillo de bal. Jaramillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 19:0

65e minuut.
Mattiucci rent richting de bal. Kwilecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilecki passt de bal in één keer door. Jaramillo rent richting de bal. Jaramillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Buoncompagni bereikt de bal nog maar net als eerste. Grundza verovert de bal door een tackle van achteren. Grundza speelt de bal door. Thornton bereikt de bal nog maar net als eerste. Thornton schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bratu rent richting de bal. Kwilecki speelt de bal door. Grundza speelt de bal door. Thornton is nu in balbezit. Thornton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 20:0

70e minuut.
Chişcanu kopt de bal weg. Kwilecki speelt de bal door. Grundza rent richting de bal. Grundza geeft een hoge lob. Jaramillo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kwilecki passt de bal in één keer door. Grundza heeft problemen om de bal te vangen. Grundza speelt de bal door. Thornton is nu in balbezit. Thornton schiet op doel. Marazza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mattiucci met een sublieme pass. Collacchioni probeert de bal aan de voet te houden. Grundza is nu in balbezit. Jaramillo is nu in balbezit. Jaramillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 21:0

88e minuut.
Collacchioni is nu in balbezit. Grundza verovert de bal door een tackle van achteren. Grundza geeft een lange en hoge pass. Thornton krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Viguier is nu in balbezit. Botturi speelt de bal door. Sansegundo geeft een hoge lob. Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5 PIOTTE F.C. 24%, nonmollemo 76%.
5 PIOTTE F.C. - nonmollemo 21:0