Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Atlas Lions Stadium
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 10809
Atlas Lions D.K.F.C.
4-2-1-3 Tactiek 5DEF2ATTWING
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
51.6 gemiddelde waardering 59.9
good Schieten solid
good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Vlemmings rent richting de bal. Vlemmings geeft de bal voor. Janczar is nu in balbezit. Janczar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - D.K.F.C. 1:0

27e minuut.
Bosselaar rent richting de bal. Bosselaar geeft een hoge lob. Nakashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakashima haalt uit met een fantastische trap. Vukojević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vukojević trapt de bal weg. Neseckas geeft een hoge lob. Nijhuis kopt de bal weg. ten Have is nu in balbezit. ten Have schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Barda verovert de bal door een tackle van achteren. Barda met een sublieme pass. Nakashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakashima haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlas Lions - D.K.F.C. 1:1

45e minuut.
Moreno Verdu is nu in balbezit. Moreno Verdu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruiz García met de inworp. Ovalle geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 58%, D.K.F.C. 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlas Lions - D.K.F.C. 1:1

48e minuut.
Inworp. İbrahimov met een snelle inworp. Burgzorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosselaar verovert de bal door een tackle van achteren. Bosselaar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Ovalle is nu in balbezit. Klungelig pakt Ovalle de bal. Ovalle met een sublieme pass. Nakashima is nu in balbezit. Nakashima haalt uit met een fantastische trap. Vukojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Valencia rent richting de bal. Valencia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlas Lions - D.K.F.C. 1:2

58e minuut.
İbrahimov passt de bal met de wreef. Vlemmings geeft een lange en hoge pass. Ruiz García probeert de bal aan de voet te houden. ten Have bereikt de bal nog maar net als eerste. ten Have schiet op doel. Benjaminsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janczar bereikt de bal nog maar net als eerste. Janczar schiet op doel. Benjaminsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlas Lions - D.K.F.C. 2:2

65e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Bosselaar is nu in balbezit. Bosselaar passt de bal in één keer door. Valencia is nu in balbezit. Valencia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Winiarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nakashima bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieves rent richting de bal. Valencia onderschept slim de pass. Valencia schiet op doel. Vukojević bokst de bal weg.

69e minuut.
Winiarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovalle onderschept slim de pass. Ovalle passt de bal in één keer door. Nakashima rent richting de bal. Nakashima schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Nakashima stond buitenspel. Vukojević neemt vlug de vrije trap. Bosselaar kopt de bal weg. Daar is Valencia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valencia draait met de bal, schiet en ... Vukojević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stevens kopt de bal weg. Valencia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neseckas. Valencia roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Valencia kan niet meer verder spelen. Vis komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Bosselaar geeft een lange en hoge pass. Vis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Verdu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vis raakt geblesseerd tijdens het duel. Vis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlas Lions 62%, D.K.F.C. 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atlas Lions - D.K.F.C. 2:2