Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: SUPERNOVA
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 981
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN Gobbo
tutti x 1 uno x Tactiek 4-4-2 quadrato
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
26 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38 gemiddelde waardering 28.6
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Baumruk verovert de bal door een tackle van achteren. Baumruk geeft een hoge lob. Danev rent richting de bal. Danev draait met de bal, schiet en ... Bertinato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Gobbo 1:0

4e minuut.
Mastropaolo kan de bal niet met de borst controleren. Lagerfeld geeft een hoge lob. Lixăndroiu kopt de bal weg. Danev rent richting de bal. Danev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lixăndroiu is nu in balbezit. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Lixăndroiu kopt de bal weg. Danev is nu in balbezit. Danev passt de bal met de wreef. Lixăndroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixăndroiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lagerfeld passt de bal in één keer door. Pruś rent richting de bal. Pruś speelt de bal door. Danev heeft problemen om de bal te vangen. Danev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bertinato probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Gobbo 2:0

20e minuut.
Lixăndroiu geeft de bal voor. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Danev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Danev neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Gobbo 3:0

21e minuut.
Pruś is nu in balbezit. Pruś probeert naar een medespeler te passen. Avagianos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev verovert de bal door een tackle van achteren. Danev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Cavallini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavallini passt de bal zonder na te denken. Pruś probeert naar een medespeler te passen. Lixăndroiu is nu in balbezit. Lixăndroiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Avagianos passt de bal zonder na te denken. Bertulli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mastropaolo. Mastropaolo krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Lagerfeld geeft een hoge lob. Danev heeft problemen om de bal te vangen. Seragnoli is nu in balbezit. Danev onderschept slim de pass. Danev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mastropaolo is nu in balbezit. Lixăndroiu rent richting de bal. Lixăndroiu passt de bal in één keer door. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 32%, Gobbo 68%.
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Gobbo 3:0

46e minuut.
Camana komt het veld opgelopen. Panzeri komt het veld opgelopen. Prtinac komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pescatori rent richting de bal. Pruś onderschept slim de pass. Pruś passt de bal zonder na te denken. Danev heeft problemen om de bal te vangen. Danev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lixăndroiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mastropaolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baumruk geeft een hoge lob. Danev krijgt zijn hoofd ertegen. Lixăndroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixăndroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Gobbo 4:0

58e minuut.
Cammardella geeft de bal voor. Pruś is nu in balbezit. Pruś probeert naar een medespeler te passen. Lixăndroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixăndroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Gobbo 5:0

61e minuut.
Baumruk is nu in balbezit. Baumruk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lixăndroiu de bal onder controle te krijgen. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pruś geeft een hoge lob. Lixăndroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixăndroiu passt de bal zonder na te denken. Danev bereikt de bal nog maar net als eerste. Danev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lixăndroiu rent richting de bal. Lixăndroiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pruś kopt de bal weg. Daar is Lagerfeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagerfeld passt de bal in één keer door. Mastropaolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastropaolo geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pruś is nu in balbezit. Bertulli rent richting de bal. Pruś onderschept slim de pass. Pruś geeft een lange en hoge pass. Prtinac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Gobbo 6:0

70e minuut.
Kutka komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Lagerfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Lagerfeld geeft een hoge lob. Lixăndroiu probeert naar een medespeler te passen. Danev heeft problemen om de bal te vangen. Danev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Gobbo 7:0

74e minuut.
Mastropaolo rent richting de bal. Mastropaolo passt de bal zonder na te denken. Pruś rent richting de bal. Pruś geeft een lange en hoge pass. Danev springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prtinac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Mastropaolo met een sublieme pass. Danev is nu in balbezit. Danev speelt de bal door. Lixăndroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lixăndroiu haalt uit met een fantastische trap. Prtinac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Małysz probeert de bal aan de voet te houden. Cammardella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Małysz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Małysz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lixăndroiu kopt de bal weg. Danev rent richting de bal. Danev schiet op doel. Prtinac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Gobbo 8:0

90e minuut.
Lixăndroiu rent richting de bal. Lixăndroiu passt de bal in één keer door. Mastropaolo is nu in balbezit. Lixăndroiu rent richting de bal. Lixăndroiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Gobbo 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN 27%, Gobbo 73%.
KVARA-OSHIIIIIMEEEEEEEEENN - Gobbo 9:0