Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Walczaki Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2763
KS Walczaki Tymon Tymowa
zmodyfikowana 4 Tactiek TYMON !!!
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.5 gemiddelde waardering 53
adequate Schieten excellent
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


8e minuut.
Dezorzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dezorzi speelt de bal door. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer schiet op doel. Žimonovas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Olsztyński passt de bal met de wreef. Castellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellini heeft problemen om de bal te vangen. Castellini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Tymon Tymowa 1:0

22e minuut.
Suchy passt de bal met de wreef. Vagana rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nepovím. Nepovím krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Dezorzi verovert de bal door een tackle van achteren. Dezorzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vagana de bal. Nepovím is nu in balbezit. Nepovím schiet op doel. Žimonovas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Secăreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dezorzi rent richting de bal. Dezorzi geeft een hoge lob. Nepovím springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Suchy passt de bal met de wreef. Secăreanu met een sublieme pass. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Walczaki - Tymon Tymowa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Walczaki 70%, Tymon Tymowa 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Walczaki - Tymon Tymowa 1:1

48e minuut.
Secăreanu is nu in balbezit. Secăreanu geeft de bal voor. Dezorzi rent richting de bal. Dezorzi draait met de bal, schiet en ... Žimonovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Nepovím geeft de bal voor. Mujdžić speelt de bal door. Klungelig pakt Vagana de bal. Ferrer rent richting de bal. Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Tymon Tymowa 1:2

51e minuut.
Sadžak heeft problemen om de bal te vangen. Ferrer verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ferrer de bal. Ferrer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Tymon Tymowa 1:3

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mumowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janocha rent richting de bal. Nepovím verovert de bal door een tackle van achteren. Nepovím kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mumowski zal de hoekschop nemen. Secăreanu kopt de bal weg. Ferrer heeft problemen om de bal te vangen. Ferrer schiet op doel. Žimonovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Sadžak verovert de bal door een tackle van achteren. Secăreanu rent richting de bal. Secăreanu speelt de bal door. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer haalt uit met een fantastische trap. Žimonovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Sadžak geeft de bal voor. Buitenspel voor Castellini. Goede buitenspelval van de verdediging. Alvelos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Llorente Torres onderschept slim de pass. Dezorzi onderschept slim de pass. Dezorzi geeft een hoge lob. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím draait met de bal, schiet en ... Žimonovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Tymon Tymowa 1:4

70e minuut.
Llorente Torres is nu in balbezit. Suchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchy geeft een hoge lob. Ferrer is nu in balbezit. Ferrer draait met de bal, schiet en ... Žimonovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Samstag komt het veld opgelopen. Penadés komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Samstag rent richting de bal. Samstag met een sublieme pass. Ferrer bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím draait met de bal, schiet en ... Žimonovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Walczaki - Tymon Tymowa 1:5

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wouters komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martins komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Dezorzi is nu in balbezit. Dezorzi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Martins de bal. Nepovím bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepovím schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Walczaki 79%, Tymon Tymowa 21%.
KS Walczaki - Tymon Tymowa 1:5