Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 13:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Highbury
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2007
Hòn Ngọc Viễn Đông Đạp Cho Phát
4-4-2-ATT Tactiek #6789
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 28.8
redelijk Schieten matig
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Przewoźnik heeft problemen om de bal te vangen. Hiên met een sublieme pass. Przewoźnik geeft een hoge lob. Khắc Duy springt en kopt de bal. Gilyán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Girolami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng onderschept slim de pass. Hải Ðăng passt de bal in één keer door. Boga is nu in balbezit. Boga geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pagliaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tennant onderschept slim de pass. Tennant speelt de bal door. Khắc Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Duy haalt uit met een fantastische trap. Gilyán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Skrobich verovert de bal door een tackle van achteren. Skrobich geeft een lange en hoge pass. Kiên Cường kopt de bal weg. Khắc Duy is nu in balbezit. Khắc Duy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Przewoźnik passt de bal zonder na te denken. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng geeft een lange en hoge pass. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Hiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiên probeert naar een medespeler te passen. Svéda bereikt de bal nog maar net als eerste. Svéda geeft een hoge lob. Feula springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Kiên Cường met een snelle inworp. Tennant rent richting de bal. Tennant geeft een hoge lob. Khắc Duy springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hải Ðăng met een snelle inworp. Skrobich onderschept slim de pass. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hòn Ngọc Viễn Đông 37%, Đạp Cho Phát 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hòn Ngọc Viễn Đông - Đạp Cho Phát 0:0

51e minuut.
Girolami probeert de bal aan de voet te houden. Boga is nu in balbezit. Boga met een sublieme pass. Khắc Duy is nu in balbezit. Khắc Duy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gilyán met een sublieme pass. Przewoźnik kopt de bal weg. Daar is Boga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khắc Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Duy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - Đạp Cho Phát 1:0

57e minuut.
Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng passt de bal met de wreef. Przewoźnik speelt de bal door. Boga rent richting de bal. Boga schiet op doel. Gilyán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Hải Ðăng verovert de bal door een tackle van achteren. Hải Ðăng geeft de bal voor. Boga is nu in balbezit. Boga draait met de bal, schiet en ... Gilyán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kiên Cường passt de bal zonder na te denken. Tennant geeft een hoge lob. Deslandes heeft problemen om de bal te vangen. Boga bereikt de bal nog maar net als eerste. Boga schiet op doel. Gilyán bokst de bal weg. Skrobich rent richting de bal. Skrobich geeft een hoge lob. Przewoźnik kopt de bal weg. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Przewoźnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hải Ðăng is nu in balbezit. Hải Ðăng geeft een lange en hoge pass. Khắc Duy bereikt de bal nog maar net als eerste. Khắc Duy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Plaskie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tennant verovert de bal door een tackle van achteren. Tennant probeert naar een medespeler te passen. Khắc Duy is nu in balbezit. Khắc Duy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hòn Ngọc Viễn Đông - Đạp Cho Phát 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hòn Ngọc Viễn Đông 38%, Đạp Cho Phát 62%.
Hòn Ngọc Viễn Đông - Đạp Cho Phát 2:0