Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 21:59
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Estádio Uberabão
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 0
Uberaba Sport Club Comum
Colorado 4312 Tactiek Campeã
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
47.7 gemiddelde waardering 48.5
very good Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Tianno kopt de bal weg. Pajariño controleert de bal met de borst. Rivas is nu in balbezit. Pajariño onderschept slim de pass. Pajariño haalt uit met een fantastische trap. Borja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Comum 1:0

7e minuut.
Eldevar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pucci. Eldevar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tuna met een snel genomen vrije trap. Smarź geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Eldevar heeft problemen om de bal te vangen. Pucci verovert de bal door een tackle van achteren. Siwek verovert de bal door een tackle van achteren. Siwek geeft een hoge lob. Pirard maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tortosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortosa met een sublieme pass. Pajariño rent richting de bal. Pajariño schiet op doel. Borja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Comum 2:0

25e minuut.
Tortosa passt de bal met de wreef. Pajariño is nu in balbezit. do Carmo is nu in balbezit. do Carmo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Fisher passt de bal zonder na te denken. Tianno rent richting de bal. Tianno met een sublieme pass. Pajariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajariño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Comum 3:0

34e minuut.
Smarź is nu in balbezit. Smarź geeft een lange en hoge pass. Pirard kopt de bal weg. Eldevar rent richting de bal. Eldevar schiet op doel. Buarque verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pajariño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivas rent richting de bal. do Carmo onderschept slim de pass. do Carmo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Comum 4:0

38e minuut.
Eldevar passt de bal met de wreef. Albano rent richting de bal. Pajariño maakt een afschuwelijke overtreding. Pajariño krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tortosa. Albano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daenen komt het veld opgelopen. Villena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Albano bereikt de bal nog maar net als eerste. Albano geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberaba Sport Club 62%, Comum 38%.
Uberaba Sport Club - Comum 4:0

48e minuut.
Buitenspel voor Tianno. Goede buitenspelval van de verdediging. Barnett komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Siwek geeft een hoge lob. Albano kan de bal niet met de borst controleren. Albano probeert naar een medespeler te passen. Pirard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Tianno met een snelle inworp. do Carmo bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo passt de bal in één keer door. Mikrus is nu in balbezit. Mikrus geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Siwek passt de bal zonder na te denken. Veem bereikt de bal nog maar net als eerste. Veem met een sublieme pass. Albano rent richting de bal. Albano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pucci geeft de bal voor. Rivas rent richting de bal. Pajariño onderschept slim de pass. Pajariño schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Comum 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberaba Sport Club 61%, Comum 39%.
Uberaba Sport Club - Comum 5:0