Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Częstochowa Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 6824
RKS Raków Częstochowa Markonik
grom Tactiek Viva Markonik
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 48.5
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
excellent Verdedigen good


3e minuut.
Rudecki is nu in balbezit. Rudecki geeft de bal voor. Malarz heeft problemen om de bal te vangen. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Rudecki passt de bal met de wreef. Hruşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hruşcă passt de bal zonder na te denken. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz schiet op doel. Gągoł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Ikonowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ikonowicz geeft de bal voor. Barrera kopt de bal weg. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Woźny is nu in balbezit. Woźny passt de bal met de wreef. Barrera is nu in balbezit. Ruozzi onderschept slim de pass. Ruozzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Lopota geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwasiborski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruozzi schiet op doel. Rozmysł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Samek onderschept slim de pass. Samek met een sublieme pass. Szerszeń probeert naar een medespeler te passen. Woźny rent richting de bal. Woźny haalt uit met een fantastische trap. Rozmysł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Hruşcă probeert naar een medespeler te passen. Borko is nu in balbezit. Miąszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Miąszkiewicz schiet op doel. Gągoł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Markonik 1:0

38e minuut.
Antipa geeft de bal voor. Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudecki speelt de bal door. Miąszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miąszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RKS Raków Częstochowa - Markonik 2:0

42e minuut.
Ruozzi passt de bal met de wreef. Szerszeń is nu in balbezit. Szerszeń met een sublieme pass. Ruozzi rent richting de bal. Ruozzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Raków Częstochowa 50%, Markonik 50%.
RKS Raków Częstochowa - Markonik 2:0

46e minuut.
Marchena López passt de bal met de wreef. Rudecki heeft problemen om de bal te vangen. Rudecki passt de bal in één keer door. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Gągoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Miąszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Marchena López bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malarz. Marchena López is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Miąszkiewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gągoł bokst de bal weg.

72e minuut.
Miąszkiewicz rent richting de bal. Rudecki rent richting de bal. Rudecki geeft een lange en hoge pass. Miąszkiewicz rent richting de bal. Miąszkiewicz schiet op doel. Gągoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rudecki neemt de hoekschop. Miąszkiewicz springt en kopt de bal. Gągoł probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Szerszeń speelt de bal door. Woźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Antipa begaat een overtreding. Antipa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RKS Raków Częstochowa 42%, Markonik 58%.
RKS Raków Częstochowa - Markonik 2:0