Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dementialii Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 6608
Dementialii F.C. COTROCENI
z Tactiek juniori
47% Balbezit 53%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 43
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.5 gemiddelde waardering 62.5
adequate Schieten incredible
average Passen excellent
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Pagozelai passt de bal zonder na te denken. Gheorghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă geeft een lange en hoge pass. Buhănescu heeft problemen om de bal te vangen. Buhănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Corno is nu in balbezit. Gheorghiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghiţă geeft de bal voor. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramírez onderschept slim de pass. López Ramírez geeft de bal voor. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu draait met de bal, schiet en ... Neto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Pragacz kopt de bal weg. Corno controleert de bal met de borst. López Ramírez is nu in balbezit. López Ramírez geeft een hoge lob. Ilionescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
López Ramírez passt de bal zonder na te denken. Pagozelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagozelai passt de bal in één keer door. Gheorghiţă is nu in balbezit. Gheorghiţă haalt uit met een fantastische trap. Neto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu schiet op doel. Neto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - F.C. COTROCENI 0:1

16e minuut.
Apreotesei met een snelle inworp. López Ramírez speelt de bal door. Pagozelai is nu in balbezit. Pagozelai geeft een lange en hoge pass. Ilionescu springt en kopt de bal. Neto bokst de bal weg. Buhănescu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - F.C. COTROCENI 0:2

21e minuut.
Pagozelai passt de bal in één keer door. López Ramírez rent richting de bal. López Ramírez passt de bal met de wreef. Buhănescu heeft problemen om de bal te vangen. Buhănescu schiet op doel. Neto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagozelai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gheorghiţă rent richting de bal. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap. Neto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gheorghiţă kopt de bal weg. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - F.C. COTROCENI 0:3

31e minuut.
Apreotesei geeft een lange en hoge pass. Ilionescu kopt de bal weg. Buhănescu heeft problemen om de bal te vangen. Buhănescu draait met de bal, schiet en ... Neto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - F.C. COTROCENI 0:4

32e minuut.
Gheorghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Corno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gheorghiţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pagozelai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ilionescu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Daar is Badii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Ramírez rent richting de bal. López Ramírez passt de bal in één keer door. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gheorghiţă rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pagozelai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ilionescu krijgt zijn hoofd ertegen. Neto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - F.C. COTROCENI 0:5

36e minuut.
Dani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gheorghiţă de bal. Corno maakt een afschuwelijke overtreding. Corno krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Kaçiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă onderschept slim de pass. Gheorghiţă met een sublieme pass. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu schiet op doel. Neto bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gheorghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă passt de bal zonder na te denken. López Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - F.C. COTROCENI 0:6

44e minuut.
Inworp. Apreotesei met de inworp. López Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramírez geeft een hoge lob. Ilionescu krijgt zijn hoofd ertegen. Neto bokst de bal weg.

45e minuut.
Dani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pagozelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagozelai passt de bal met de wreef. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementialii 83%, F.C. COTROCENI 17%.
Dementialii - F.C. COTROCENI 0:6

46e minuut.
Pagozelai is nu in balbezit. Pagozelai passt de bal zonder na te denken. López Ramírez speelt de bal door. Ilionescu is nu in balbezit. Ilionescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gheorghiţă is nu in balbezit. Gheorghiţă geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Ilionescu heeft problemen om de bal te vangen. Ilionescu passt de bal zonder na te denken. Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu haalt uit met een fantastische trap. Neto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - F.C. COTROCENI 0:7

57e minuut.
Pagozelai geeft een hoge lob. Pizzatti heeft problemen om de bal te vangen. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu draait met de bal, schiet en ... Neto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - F.C. COTROCENI 0:8

58e minuut.
López Ramírez geeft een hoge lob. Wojciechowski rent richting de bal. Ilionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - F.C. COTROCENI 0:9

59e minuut.
Inworp. Dani met de inworp. Pagozelai rent richting de bal. Pagozelai geeft een lange en hoge pass. Ilionescu krijgt zijn hoofd ertegen. Neto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pizzatti controleert de bal met de borst. Buhănescu rent richting de bal. Buhănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - F.C. COTROCENI 0:10

63e minuut.
Pagozelai geeft de bal voor. Wojciechowski rent richting de bal. Ilionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gheorghiţă is nu in balbezit. Ilionescu is nu in balbezit. Gheorghiţă is nu in balbezit. Ilionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilionescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Neto trapt de bal weg van het doel. López Ramírez kopt de bal weg. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - F.C. COTROCENI 0:11

73e minuut.
Daar is Wojciechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheorghiţă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wojciechowski. Wojciechowski krijgt een gele kaart. Gheorghiţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Gheorghiţă wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cintezoi speelt de bal door. Kaçiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghiţă haalt uit met een fantastische trap. Neto probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

77e minuut.
Pizzatti onderschept slim de pass. Pizzatti geeft de bal voor. López Ramírez geeft een lange en hoge pass. Ilionescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - F.C. COTROCENI 0:12

85e minuut.
Corno bereikt de bal nog maar net als eerste. Dani onderschept slim de pass. Dani geeft de bal voor. Buhănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhănescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Dani speelt de bal door. Basnák rent richting de bal. Basnák passt de bal met de wreef. Ilionescu rent richting de bal. Ilionescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Neto speelt de bal door. Apreotesei geeft een lange en hoge pass. Neto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Pagozelai rent richting de bal. Wojciechowski onderschept slim de pass. Wojciechowski met een sublieme pass. Buhănescu is nu in balbezit. Buhănescu draait met de bal, schiet en ... Neto bokst de bal weg. Gheorghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementialii - F.C. COTROCENI 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementialii 87%, F.C. COTROCENI 13%.
Dementialii - F.C. COTROCENI 0:13