Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Irken Empire Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4419
Irken FC Los Bosteros de Coghlan
4123i-a Tactiek German
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 25.7
formidable Schieten weak
good Passen weak
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Čingrija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čingrija passt de bal zonder na te denken. Mercier is nu in balbezit. Mercier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Čingrija is nu in balbezit. Čingrija passt de bal zonder na te denken. Mojić is nu in balbezit. Mojić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Piccoli onderschept slim de pass. Piccoli geeft een lange en hoge pass. Recio kopt de bal weg. Penderecki rent richting de bal. Penderecki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Piccoli onderschept slim de pass. Piccoli geeft de bal voor. Mojić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mojić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Louboutin met een harde bal richting middenveld. Penderecki kopt de bal weg. Stachowiak is nu in balbezit. Stachowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Čingrija passt de bal in één keer door. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier geeft een hoge lob. Mojić is nu in balbezit. Mojić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Huichaquelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Huichaquelen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Louboutin trapt de bal weg. Hayuer kopt de bal weg. Klungelig pakt Mercerat de bal. Čingrija is nu in balbezit. Čingrija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Penderecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Dainotto de bal. Huichaquelen rent richting de bal. Huichaquelen draait met de bal, schiet en ... Louboutin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 1:0

28e minuut.
Daar is Hayuer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić passt de bal zonder na te denken. Mercier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Mercier geeft een hoge lob. Dainotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Stachowiak geeft een hoge lob. Čingrija kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muziek komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Čingrija speelt de bal door. Mercier is nu in balbezit. Mercier passt de bal met de wreef. Muziek is nu in balbezit. Muziek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irken FC 25%, Los Bosteros de Coghlan 75%.
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 2:0

51e minuut.
Mercier is nu in balbezit. Comas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mercier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mercier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 3:0

52e minuut.
Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek passt de bal in één keer door. Mojić is nu in balbezit. Mojić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 4:0

55e minuut.
Mercerat rent richting de bal. Penderecki onderschept slim de pass. Penderecki speelt de bal door. Klungelig pakt Mercier de bal. Mercier schiet op doel. Louboutin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mercier zal de hoekschop nemen. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 5:0

59e minuut.
Bieler geeft de bal voor. Daar is Mojić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rossi is nu in balbezit. Mojić onderschept slim de pass. Mojić schiet op doel. Louboutin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muziek is nu in balbezit. Muziek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 6:0

62e minuut.
Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak met een sublieme pass. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 7:0

63e minuut.
Comas geeft een hoge lob. Mojić kan de bal niet met de borst controleren. Rossi rent richting de bal. Mojić onderschept slim de pass. Mojić draait met de bal, schiet en ... Louboutin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ... Louboutin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 8:0

64e minuut.
Penderecki kopt de bal weg. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić is nu in balbezit. Mojić draait met de bal, schiet en ... Louboutin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 9:0

66e minuut.
Bá Cường passt de bal zonder na te denken. Penderecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Penderecki speelt de bal door. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stachowiak zal de hoekschop nemen. Muziek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 10:0

71e minuut.
Mojić is nu in balbezit. Mojić passt de bal met de wreef. Muziek is nu in balbezit. Muziek schiet op doel. Louboutin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 11:0

74e minuut.
Mojić verovert de bal door een tackle van achteren. Mojić speelt de bal door. Klungelig pakt Muziek de bal. Muziek schiet op doel. Louboutin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 12:0

76e minuut.
Recio geeft een hoge lob. Posse probeert de bal aan de voet te houden. Stachowiak kopt de bal weg. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mojić rent richting de bal. Mojić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 13:0

79e minuut.
Hayuer kopt de bal weg. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak passt de bal in één keer door. Mojić rent richting de bal. Mojić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 14:0

80e minuut.
Piccoli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bieler met een snelle inworp. Mercier is nu in balbezit. Mercier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Muziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muziek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 15:0

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercerat met de inworp. Čingrija met een sublieme pass. Muziek is nu in balbezit. Muziek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 16:0

84e minuut.
Comas geeft een lange en hoge pass. Graieb probeert de bal met de borst te controleren. Mojić rent richting de bal. Mojić draait met de bal, schiet en ... Louboutin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 17:0

85e minuut.
Daar is Recio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recio geeft de bal voor. Muziek rent richting de bal. Muziek draait met de bal, schiet en ... Louboutin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 18:0

86e minuut.
Knight passt de bal zonder na te denken. Daar is Muziek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muziek passt de bal met de wreef. Daar is Stachowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stachowiak draait met de bal, schiet en ... Louboutin bokst de bal weg. Mojić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 19:0

89e minuut.
Klungelig pakt Mercier de bal. Mercier met een sublieme pass. Muziek rent richting de bal. Muziek haalt uit met een fantastische trap. Louboutin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irken FC 21%, Los Bosteros de Coghlan 79%.
Irken FC - Los Bosteros de Coghlan 20:0