Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zeby Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3091
Zeby Lambada Choroszcz
belzeb Tactiek 2007_1
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
45.7 gemiddelde waardering 59.7
good Schieten outstanding
solid Passen excellent
good Verdedigen very good


11e minuut.
Daar is Koncový, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicito geeft een hoge lob. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo geeft een lange en hoge pass. Lobató maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Zdrzałek met de inworp. Angulo geeft een hoge lob. Daar is Młynarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeby - Lambada Choroszcz 0:1

24e minuut.
Lobató rent richting de bal. Nicito is nu in balbezit. Nicito haalt uit met een fantastische trap. Cabezón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pleşu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeby - Lambada Choroszcz 0:2

28e minuut.
Vintilă passt de bal met de wreef. Nicito geeft de bal voor. Daar is Hořejší, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angulo is nu in balbezit. Angulo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Veltman rent richting de bal. Angulo is nu in balbezit. Angulo met een sublieme pass. Lobató is nu in balbezit. Lobató schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cabezón rent richting de bal. Cabezón geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zdrzałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Angulo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nicito bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicito met een sublieme pass. Simonnet rent richting de bal. Simonnet geeft de bal voor. Lobató springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Veltman is nu in balbezit. Veltman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeby - Lambada Choroszcz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 62%, Lambada Choroszcz 38%.
Zeby - Lambada Choroszcz 0:3

48e minuut.
Cabezón heeft problemen om de bal te vangen. Tashiro rent richting de bal. Veltman verovert de bal door een tackle van achteren. Veltman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeby - Lambada Choroszcz 0:4

51e minuut.
Vintilă geeft de bal voor. Angulo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hořejší. Hořejší krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Vintilă met een sublieme pass. Angulo rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hořejší ... Strafschop! Hořejší krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Angulo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veltman neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zeby - Lambada Choroszcz 0:5

58e minuut.
Prekas probeert naar een medespeler te passen. Chindea heeft problemen om de bal te vangen. Księżyc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Księżyc krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Angulo passt de bal in één keer door. Zdrzałek rent richting de bal. Zdrzałek passt de bal zonder na te denken. Angulo is nu in balbezit. Angulo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Migălaş stond buitenspel. Księżyc maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Angulo kopt de bal weg. Veltman is nu in balbezit. Veltman draait met de bal, schiet en ... Pleşu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Nicito kopt de bal weg. Klungelig pakt Koncový de bal. Piękniś geeft een lange en hoge pass. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chindea schiet op doel. Smotarski bokst de bal weg.

67e minuut.
Inworp. Łomiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piękniś rent richting de bal. Piękniś geeft de bal voor. Chindea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Lobató is nu in balbezit. Lobató geeft een hoge lob. Veltman rent richting de bal. Veltman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nicito rent richting de bal. Nicito passt de bal in één keer door. Lobató rent richting de bal. Lobató geeft een hoge lob. Angulo maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

90e minuut.
Angulo kopt de bal weg. Daar is Tashiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabezón met een sublieme pass. Veltman is nu in balbezit. Veltman schiet op doel. Pleşu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 64%, Lambada Choroszcz 36%.
Zeby - Lambada Choroszcz 0:5