Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Piast Wrocław Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3698
Piast Wrocław Krzna Lukow
Higher TOP1 Tactiek Taktyka-1
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 67.5
good Schieten brilliant
adequate Passen outstanding
good Verdedigen formidable


3e minuut.
Hafft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafft passt de bal in één keer door. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso schiet op doel. Bercianos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Krzna Lukow 0:1

4e minuut.
Onofrei speelt de bal door. Hafft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafft passt de bal met de wreef. Caruso is nu in balbezit. Caruso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hafft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafft probeert naar een medespeler te passen. Caruso rent richting de bal. Caruso schiet op doel. Bercianos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kanarellis met een snelle inworp. Hafft geeft een hoge lob. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso draait met de bal, schiet en ... Bercianos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Krzna Lukow 0:2

9e minuut.
Muskała rent richting de bal. Muskała met een sublieme pass. Daar is Kurzeja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei schiet op doel. Bercianos bokst de bal weg.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Garrido de bal onder controle te krijgen. Onofrei rent richting de bal. Onofrei passt de bal met de wreef. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hafft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafft passt de bal in één keer door. Daar is Kanarellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanarellis probeert naar een medespeler te passen. Caruso rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Krzna Lukow 0:3

18e minuut.
Hafft is nu in balbezit. Hafft geeft de bal voor. Caruso kopt de bal weg. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Bercianos bokst de bal weg.

19e minuut.
Schafranek kan de bal niet met de borst controleren. Schafranek probeert naar een medespeler te passen. Hafft is nu in balbezit. Hafft geeft de bal voor. Caruso krijgt zijn hoofd ertegen. Bercianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hafft zal de hoekschop nemen. Caruso krijgt zijn hoofd ertegen. Bercianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kanarellis rent richting de bal. Hafft rent richting de bal. Hafft geeft een lange en hoge pass. Caruso springt en kopt de bal. Bercianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bercianos met een harde bal richting middenveld. Schafranek met een sublieme pass. Onofrei rent richting de bal. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Bercianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Hafft de bal. Hafft passt de bal met de wreef. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso haalt uit met een fantastische trap. Bercianos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei geeft de bal voor. Hafft maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Barkóczi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hafft speelt de bal door. Schafranek is nu in balbezit. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis geeft een hoge lob. Onofrei springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ascano met een sublieme pass. Hafft heeft problemen om de bal te vangen. Hafft passt de bal in één keer door. Caruso rent richting de bal. Caruso haalt uit met een fantastische trap. Bercianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Ascano passt de bal in één keer door. Schafranek met een sublieme pass. Klungelig pakt Hafft de bal. Hafft geeft een hoge lob. Caruso krijgt zijn hoofd ertegen. Bercianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Muskała kopt de bal weg. Caruso is nu in balbezit. Caruso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Schafranek rent richting de bal. Schafranek passt de bal met de wreef. Hafft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafft geeft een lange en hoge pass. Caruso springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Margarin geeft een lange en hoge pass. Hafft is nu in balbezit. Hafft met een sublieme pass. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kurzeja is nu in balbezit. Schafranek verovert de bal door een tackle van achteren. Schafranek passt de bal in één keer door. Onofrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bercianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Schafranek probeert naar een medespeler te passen. Hafft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafft passt de bal met de wreef. Caruso is nu in balbezit. Caruso draait met de bal, schiet en ... Bercianos bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schafranek zal de hoekschop nemen. Onofrei krijgt zijn hoofd ertegen. Bercianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muskała bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Glaza ... Strafschop! Glaza krijgt een gele kaart. Onofrei is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Onofrei zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bercianos bokst de bal weg. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso haalt uit met een fantastische trap. Bercianos bokst de bal weg. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Krzna Lukow 0:4

45e minuut.
Kurzeja bereikt de bal nog maar net als eerste. Margarin onderschept slim de pass. Margarin passt de bal zonder na te denken. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei geeft een hoge lob. Bercianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Krzna Lukow 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Wrocław 77%, Krzna Lukow 23%.
Piast Wrocław - Krzna Lukow 0:5

46e minuut.
Schafranek is nu in balbezit. Schafranek passt de bal met de wreef. Hafft rent richting de bal. Hafft geeft een hoge lob. Caruso krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Onofrei passt de bal in één keer door. Hafft is nu in balbezit. Hafft passt de bal met de wreef. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Schafranek probeert de bal met de borst te controleren. Schafranek geeft een lange en hoge pass. Onofrei is nu in balbezit. Onofrei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Krzna Lukow 0:6

59e minuut.
Hafft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafft passt de bal in één keer door. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Krzna Lukow 0:7

63e minuut.
Klungelig pakt Muskała de bal. Skiecenis is nu in balbezit. Onofrei verovert de bal door een tackle van achteren. Onofrei schiet op doel. Bercianos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Krzna Lukow 0:8

66e minuut.
Hafft rent richting de bal. Hafft passt de bal met de wreef. Caruso rent richting de bal. Caruso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Krzna Lukow 0:9

69e minuut.
Bercianos met een sublieme pass. Schafranek speelt de bal door. Hafft is nu in balbezit. Hafft geeft een lange en hoge pass. Onofrei krijgt zijn hoofd ertegen. Bercianos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Schnoz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schafranek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Onofrei springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Krzna Lukow 0:10

77e minuut.
Caruso geeft de bal voor. Schnoz rent richting de bal. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei schiet op doel. Bercianos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Krzna Lukow 0:11

78e minuut.
Klungelig pakt Kurzeja de bal. Onofrei is nu in balbezit. Schnoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofrei onderschept slim de pass. Onofrei draait met de bal, schiet en ... Bercianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caruso is nu in balbezit. Caruso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kanarellis speelt de bal door. Hafft bereikt de bal nog maar net als eerste. Hafft geeft een hoge lob. Caruso maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kanarellis passt de bal zonder na te denken. Schafranek heeft problemen om de bal te vangen. Kamenović rent richting de bal. Kamenović draait met de bal, schiet en ... Borselli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Krzna Lukow 1:11

88e minuut.
Hafft rent richting de bal. Hafft passt de bal zonder na te denken. Schafranek heeft problemen om de bal te vangen. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Piast Wrocław - Krzna Lukow 1:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piast Wrocław 75%, Krzna Lukow 25%.
Piast Wrocław - Krzna Lukow 1:12