Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: dinamo reddog Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5707
dinamo reddog Red Lions FC
rocky 4 Tactiek asdfggh
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
33 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
68.4 gemiddelde waardering 50.2
brilliant Schieten adequate
excellent Passen good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Godri rent richting de bal. Godri geeft de bal voor. Morka is nu in balbezit. Daar is Morka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Agăfiţei is nu in balbezit. Aplea bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aplea raakt geblesseerd tijdens het duel. Cercel wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Teijsse is nu in balbezit. Starčević rent richting de bal. Teijsse onderschept slim de pass. Teijsse geeft de bal voor. Morka krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 1:0

11e minuut.
Marrocchi geeft een lange en hoge pass. Grama met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marrocchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morka geeft een lange en hoge pass. Krušlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Aplea is nu in balbezit. Terzis onderschept slim de pass. Cercel probeert naar een medespeler te passen. Agăfiţei is nu in balbezit. Agăfiţei draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pescariu rent richting de bal. Pescariu geeft een lange en hoge pass. Morka rent richting de bal. Morka schiet op doel. Krušlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 2:0

27e minuut.
Delbroek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marrocchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marrocchi passt de bal zonder na te denken. Morka rent richting de bal. Morka schiet op doel. Krušlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cieciula is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klungelig pakt Istvan de bal. Lutka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Krušlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 3:0

30e minuut.
Daar is Agăfiţei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lutka rent richting de bal. Lutka met een sublieme pass. Morka is nu in balbezit. Morka haalt uit met een fantastische trap. Krušlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Teijsse rent richting de bal. Teijsse passt de bal met de wreef. Lutka is nu in balbezit. Lutka schiet op doel. Krušlin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 4:0

36e minuut.
Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka passt de bal met de wreef. Cieciula heeft problemen om de bal te vangen. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Trifu speelt de bal door. Lutka is nu in balbezit. Lutka geeft een hoge lob. Daar is Morka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morka draait met de bal, schiet en ... Krušlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 44%, Red Lions FC 56%.
dinamo reddog - Red Lions FC 5:0

50e minuut.
Marrocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrocchi geeft een hoge lob. Teijsse kopt de bal weg. Cieciula is nu in balbezit. Cieciula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morka is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Delbroek is nu in balbezit. Delbroek speelt de bal door. Morka rent richting de bal. Morka haalt uit met een fantastische trap. Krušlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Terzis geeft een hoge lob. Marrocchi is nu in balbezit. Marrocchi passt de bal in één keer door. Daar is Morka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morka haalt uit met een fantastische trap. Krušlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Teijsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Teijsse speelt de bal door. Cieciula rent richting de bal. Cieciula haalt uit met een fantastische trap. Krušlin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 6:0

67e minuut.
Delbroek rent richting de bal. Delbroek probeert naar een medespeler te passen. Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka schiet op doel. Krušlin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 7:0

71e minuut.
Teijsse geeft een lange en hoge pass. Morka kopt de bal weg. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 8:0

73e minuut.
Cercel speelt de bal door. Teijsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Teijsse passt de bal in één keer door. Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka haalt uit met een fantastische trap. Krušlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lutka rent richting de bal. Lutka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Godri rent richting de bal. Marrocchi onderschept slim de pass. Marrocchi geeft de bal voor. Cieciula heeft problemen om de bal te vangen. Cieciula draait met de bal, schiet en ... Krušlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grama heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 9:0

79e minuut.
Teijsse passt de bal zonder na te denken. Terzis is nu in balbezit. Terzis geeft een hoge lob. Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka haalt uit met een fantastische trap. Krušlin bokst de bal weg. Teijsse bereikt de bal nog maar net als eerste. Teijsse schiet op doel. Krušlin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Klungelig pakt Terzis de bal. Gaberić onderschept slim de pass. Lutka onderschept slim de pass. Morka rent richting de bal. Morka draait met de bal, schiet en ... Krušlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marrocchi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega geeft een lange en hoge pass. Lutka kopt de bal weg. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula draait met de bal, schiet en ... Krušlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Cieciula probeert naar een medespeler te passen. Marrocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marrocchi speelt de bal door. Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 33%, Red Lions FC 67%.
dinamo reddog - Red Lions FC 10:0