Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio De La Escuela
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10741
Rembertovia MKS Mokotów Warszawa
a2 Tactiek RT
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 66
very good Schieten incredible
very good Passen formidable
solid Verdedigen excellent


3e minuut.
Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva rent richting de bal. Piva passt de bal in één keer door. Broczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Broczkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - MKS Mokotów Warszawa 0:1

5e minuut.
Piva is nu in balbezit. Piva geeft een lange en hoge pass. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải draait met de bal, schiet en ... Bove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - MKS Mokotów Warszawa 0:2

8e minuut.
Deyna geeft de bal voor. Quang Hải rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vála. Vála krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Cikowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piva geeft een hoge lob. Quang Hải krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. Kutsy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mammana zal de hoekschop nemen. Quang Hải springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - MKS Mokotów Warszawa 0:3

19e minuut.
Niewiadomski heeft problemen om de bal te vangen. Niewiadomski geeft een lange en hoge pass. Daar is Verkammen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaccheria rent richting de bal. Zaccheria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Föhr kopt de bal weg. Verkammen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zaccheria is nu in balbezit. Zaccheria haalt uit met een fantastische trap. Iglesias werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - MKS Mokotów Warszawa 1:3

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch geeft de bal voor. Quang Hải maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Inworp. Loch met de inworp. Piva geeft de bal voor. Klungelig pakt Quang Hải de bal. Quang Hải schiet op doel. Bove bokst de bal weg. François geeft een lange en hoge pass. Loch kopt de bal weg. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski passt de bal in één keer door. Piva rent richting de bal. Piva geeft de bal voor. Quang Hải springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Iglesias trapt de bal weg van het doel. Broczkowski kopt de bal weg. Piva rent richting de bal. Piva geeft een hoge lob. Quang Hải krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Puač heeft problemen om de bal te vangen. Föhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaccheria is nu in balbezit. Zaccheria schiet op doel. Iglesias probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - MKS Mokotów Warszawa 2:3

43e minuut.
Loch onderschept slim de pass. Loch passt de bal met de wreef. Piva rent richting de bal. Piva geeft de bal voor. Broczkowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
François geeft een hoge lob. Puač kopt de bal weg. Loch speelt de bal door. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Bove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski schiet op doel. Bove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rembertovia 73%, MKS Mokotów Warszawa 27%.
Rembertovia - MKS Mokotów Warszawa 2:3

46e minuut.
Kus komt het veld opgelopen. Libonatti komt het veld opgelopen. Bondăreţ komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Plachta speelt de bal door. Quang Hải rent richting de bal. Quang Hải geeft een hoge lob. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Loch probeert naar een medespeler te passen. Kutsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutsy geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Puač de bal onder controle te krijgen. Föhr bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mammana bereikt de bal nog maar net als eerste. Vála verovert de bal door een tackle van achteren. Vála met een sublieme pass. Zaccheria rent richting de bal. Zaccheria draait met de bal, schiet en ... Bondăreţ bokst de bal weg.

67e minuut.
Niewiadomski rent richting de bal. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niewiadomski. Niewiadomski krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch probeert naar een medespeler te passen. Quang Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Mammana geeft de bal voor. Broczkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - MKS Mokotów Warszawa 2:4

73e minuut.
Loch passt de bal in één keer door. Piva is nu in balbezit. Piva met een sublieme pass. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. Bove bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - MKS Mokotów Warszawa 2:5

74e minuut.
Libonatti geeft de bal voor. Cikowski rent richting de bal. Broczkowski onderschept slim de pass. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. Bove werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - MKS Mokotów Warszawa 2:6

76e minuut.
Quang Hải met een sublieme pass. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski passt de bal in één keer door. Piva bereikt de bal nog maar net als eerste. Piva geeft een lange en hoge pass. Bove verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Loch passt de bal in één keer door. Piva rent richting de bal. Piva probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap. Bove probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piva neemt de hoekschop. Quang Hải krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Brosky passt de bal in één keer door. Daar is Niewiadomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewiadomski probeert naar een medespeler te passen. Föhr is nu in balbezit. Föhr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Bondăreţ met een harde bal richting middenveld. Loch kopt de bal weg. Piva probeert de bal met de borst te controleren. Piva geeft de bal voor. Broczkowski springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Piva heeft problemen om de bal te vangen. Piva geeft een lange en hoge pass. Broczkowski kopt de bal weg. Quang Hải is nu in balbezit. Quang Hải haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Broczkowski is nu in balbezit. Broczkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Vála bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch onderschept slim de pass. Loch passt de bal in één keer door. Broczkowski rent richting de bal. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rembertovia - MKS Mokotów Warszawa 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rembertovia 54%, MKS Mokotów Warszawa 46%.
Rembertovia - MKS Mokotów Warszawa 2:7