Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kids Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10250
Kids Team S.S.C FARUL CONSTANTA 1920
Cupa Tactiek 4-3-3 atac
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
51.3 gemiddelde waardering 49.7
very good Schieten good
solid Passen very good
good Verdedigen good


31e minuut.
Daar is Moure, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voyeux is nu in balbezit. Voyeux met een sublieme pass. Moure rent richting de bal. Moure schiet op doel. De bal raakt de paal. Chiţulescu bokst de bal weg.

33e minuut.
Cucu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucu passt de bal in één keer door. Vlada speelt de bal door. Damian rent richting de bal. Damian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Nam An raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wierzycki komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Aubrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Aubrecht passt de bal in één keer door. Vlada speelt de bal door. Pintilii bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilii draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bastidas geeft een lange en hoge pass. Daar is Gajos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aubrecht probeert naar een medespeler te passen. Pintilii is nu in balbezit. Pintilii draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kids Team 59%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kids Team - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:0

47e minuut.
Wierzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Wierzycki geeft een hoge lob. Pedrosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pintilii bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilii schiet op doel. Hibić bokst de bal weg. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kids Team - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 1:0

61e minuut.
Irimescu passt de bal met de wreef. Bastidas is nu in balbezit. Voyeux begaat een overtreding. Voyeux krijgt een gele kaart. Bastidas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aubrecht met een snel genomen vrije trap. Damian kopt de bal weg. Pintilii rent richting de bal. Pintilii haalt uit met een fantastische trap. Hibić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Schabe geeft de bal voor. Moure is nu in balbezit. Engwall legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moure is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moure legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pedrosa kopt de bal weg. Gajos is nu in balbezit. Gajos met een sublieme pass. Mustalammi is nu in balbezit. Mustalammi draait met de bal, schiet en ... Chiţulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Gajos rent richting de bal. Gajos geeft een lange en hoge pass. Daar is Irimescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moure rent richting de bal. Moure schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kids Team 64%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 36%.
Kids Team - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 1:0