Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Marauders FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3080
Marauders FC Monstarrs
3-5-2 Var1 Tactiek Friendly
57% Balbezit 43%
21% Spel op eigen helft 79%
43 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 45.8
good Schieten solid
good Passen solid
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Singh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Marshall is nu in balbezit. Marshall draait met de bal, schiet en ... Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Buddle heeft problemen om de bal te vangen. Buddle probeert naar een medespeler te passen. Marshall rent richting de bal. Marshall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 1:0

4e minuut.
Holmedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmedal probeert naar een medespeler te passen. Buddle rent richting de bal. Buddle schiet op doel. Szulgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 2:0

5e minuut.
Inworp. Singh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buddle rent richting de bal. Hamilton rent richting de bal. Hamilton met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szulgo trapt de bal weg van het doel. Đình Văn kan de bal niet met de borst controleren. Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Krizsán is nu in balbezit. Krizsán passt de bal in één keer door. Buddle rent richting de bal. Buddle schiet op doel. Szulgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Đình Văn bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Văn draait met de bal, schiet en ... Szulgo probeert naar een medespeler te passen. Buddle rent richting de bal. Buddle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 3:0

15e minuut.
Pintilei kopt de bal weg. Đình Văn heeft problemen om de bal te vangen. Đình Văn passt de bal met de wreef. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall haalt uit met een fantastische trap. Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Hamilton de bal. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Buddle rent richting de bal. Buddle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 4:0

17e minuut.
Szulgo speelt de bal door. Strik kopt de bal weg. Buddle rent richting de bal. Buddle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 5:0

19e minuut.
Buddle rent richting de bal. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton met een sublieme pass. Marshall heeft problemen om de bal te vangen. Marshall schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 6:0

21e minuut.
Pintilei rent richting de bal. Strik is nu in balbezit. Strik passt de bal in één keer door. Krizsán is nu in balbezit. Krizsán speelt de bal door. Szulgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buddle is nu in balbezit. Buddle haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Buddle heeft problemen om de bal te vangen. Buddle haalt uit met een fantastische trap. Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 7:0

25e minuut.
Buddle passt de bal zonder na te denken. Krizsán rent richting de bal. Krizsán geeft een hoge lob. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 8:0

33e minuut.
Strik speelt de bal door. Singh met een sublieme pass. Marshall is nu in balbezit. Marshall draait met de bal, schiet en ... Szulgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hamilton met een sublieme pass. Krizsán rent richting de bal. Krizsán passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marshall de bal. Marshall draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Đình Văn passt de bal in één keer door. Daar is Krizsán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krizsán probeert naar een medespeler te passen. Buddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 9:0

40e minuut.
Krizsán speelt de bal door. Marshall rent richting de bal. Hamilton speelt de bal door. Buddle is nu in balbezit. Buddle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Đình Văn kopt de bal weg. Klungelig pakt Marshall de bal. Marshall probeert naar een medespeler te passen. Buddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddle draait met de bal, schiet en ... Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marshall heeft problemen om de bal te vangen. Hamilton rent richting de bal. Hamilton haalt uit met een fantastische trap. Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 23%, Monstarrs 77%.
Marauders FC - Monstarrs 9:0

47e minuut.
Whitley geeft de bal voor. Buddle kopt de bal weg. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall schiet op doel. Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 10:0

50e minuut.
Strik speelt de bal door. Hamilton rent richting de bal. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Buddle heeft problemen om de bal te vangen. Buddle schiet op doel. Szulgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Votruba probeert naar een medespeler te passen. Zsebe is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Singh geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Buddle maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Whitley met een sublieme pass. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton speelt de bal door. Krizsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Strik bereikt de bal nog maar net als eerste. Strik speelt de bal door. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marshall draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 11:0

60e minuut.
Pintilei rent richting de bal. Holmedal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei verovert de bal door een tackle van achteren. Pintilei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Whitley passt de bal zonder na te denken. Buddle bereikt de bal nog maar net als eerste. Buddle met een sublieme pass. Marshall is nu in balbezit. Marshall haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 12:0

64e minuut.
Łagódka geeft de bal voor. Strik kopt de bal weg. Hamilton met een sublieme pass. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall haalt uit met een fantastische trap. Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 13:0

69e minuut.
Krizsán kopt de bal weg. Đình Văn probeert naar een medespeler te passen. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Marshall draait met de bal, schiet en ... Szulgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 14:0

73e minuut.
Krizsán probeert naar een medespeler te passen. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton haalt uit met een fantastische trap. Szulgo probeert wanhopig de bal te grijpen. Buddle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 15:0

75e minuut.
Pintilei bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Văn onderschept slim de pass. Đình Văn probeert naar een medespeler te passen. Marshall is nu in balbezit. Marshall schiet op doel. Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hamilton is nu in balbezit. Hamilton schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 16:0

79e minuut.
Buddle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Singh probeert naar een medespeler te passen. Marshall is nu in balbezit. Marshall haalt uit met een fantastische trap. Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Dixon probeert naar een medespeler te passen. Marshall rent richting de bal. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Buddle rent richting de bal. Buddle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Strik kopt de bal weg. Daar is Hamilton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamilton met een sublieme pass. Daar is Marshall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marshall draait met de bal, schiet en ... Szulgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buddle rent richting de bal. Buddle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 17:0

85e minuut.
Zsebe geeft een hoge lob. Đình Văn kopt de bal weg. Marshall rent richting de bal. Marshall haalt uit met een fantastische trap. Szulgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 18:0

87e minuut.
Singh met een snelle inworp. Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marshall de bal. Marshall schiet op doel. Szulgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Monstarrs 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 19%, Monstarrs 81%.
Marauders FC - Monstarrs 19:0