Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6438
Fc Azulgrana aspro-nero
abc Tactiek pierwsza
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
33 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 57.7
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Mihkelson rent richting de bal. Mihkelson speelt de bal door. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - aspro-nero 1:0

4e minuut.
Berrigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemeier onderschept slim de pass. Nikhil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nikhil krijgt een gele kaart. Gatzemeier raakt geblesseerd tijdens het duel. Gatzemeier wilt de vrije trap nemen. Wieczorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żabski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - aspro-nero 2:0

13e minuut.
Kuśnierewicz is nu in balbezit. Żabski begaat een overtreding. Kuśnierewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nikhil zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Küçükbiçmen kopt de bal weg. Testi is nu in balbezit. Manukyan rent richting de bal. Manukyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Żabski is nu in balbezit. Mihkelson is nu in balbezit. Żabski is nu in balbezit. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Wieczorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - aspro-nero 3:0

19e minuut.
Mihkelson rent richting de bal. Żabski rent richting de bal. Mihkelson speelt de bal door. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Žák kopt de bal weg. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson probeert naar een medespeler te passen. Żabski is nu in balbezit. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Sizon probeert de bal aan de voet te houden. Berrigan rent richting de bal. Berrigan passt de bal in één keer door. Mihkelson rent richting de bal. Mihkelson haalt uit met een fantastische trap. Wieczorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sizon rent richting de bal. Mihkelson verovert de bal door een tackle van achteren. Mihkelson draait met de bal, schiet en ... Wieczorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - aspro-nero 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 35%, aspro-nero 65%.
Fc Azulgrana - aspro-nero 4:0

46e minuut.
Dicu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Berrigan geeft een lange en hoge pass. Žák bereikt de bal nog maar net als eerste. Žák geeft een hoge lob. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ... Wieczorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Ingþórsson probeert naar een medespeler te passen. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski probeert naar een medespeler te passen. Mihkelson rent richting de bal. Mihkelson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Žák zal de hoekschop nemen. Wieczorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajmak komt het veld opgelopen. Nhật Hùng komt het veld opgelopen. Diţă komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kuśnierewicz onderschept slim de pass. Kuśnierewicz geeft een lange en hoge pass. Žák speelt de bal door. Mihkelson heeft problemen om de bal te vangen. Mihkelson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Aglietti passt de bal in één keer door. Manukyan rent richting de bal. Ingþórsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ingþórsson krijgt een gele kaart. Manukyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Küçükbiçmen legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Dicu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - aspro-nero 4:1

67e minuut.
van Breukelen rent richting de bal. Žák verovert de bal door een tackle van achteren. Žák probeert naar een medespeler te passen. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Manukyan speelt de bal door. Žák is nu in balbezit. Twardawa speelt de bal door. Žák geeft een lange en hoge pass. Mihkelson springt en kopt de bal. Wieczorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wieczorek met een sublieme pass. Gatzemeier kopt de bal weg. Żabski is nu in balbezit. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Küçükbiçmen kopt de bal weg. Žák rent richting de bal. Žák passt de bal in één keer door. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson draait met de bal, schiet en ... Wieczorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Manukyan rent richting de bal. Manukyan passt de bal in één keer door. Aglietti rent richting de bal. Aglietti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mihkelson draait met de bal, schiet en ... Wieczorek probeert naar een medespeler te passen. Žák met een sublieme pass. Żabski rent richting de bal. Żabski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Diţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatzemeier met een sublieme pass. Mihkelson rent richting de bal. Mihkelson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Manukyan speelt de bal door. Nhật Hùng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aglietti rent richting de bal. Aglietti schiet op doel. Dicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - aspro-nero 4:2

84e minuut.
Żabski rent richting de bal. Żabski met een sublieme pass. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - aspro-nero 5:2

85e minuut.
Klungelig pakt Aglietti de bal. Diţă verovert de bal door een tackle van achteren. Diţă passt de bal met de wreef. Testi speelt de bal door. Żabski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Testi probeert naar een medespeler te passen. Żabski is nu in balbezit. Mihkelson is nu in balbezit. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ... Wieczorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 32%, aspro-nero 68%.
Fc Azulgrana - aspro-nero 5:2