Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Spartanie Kraków Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1092
KS Spartanie Kraków F.C. Kozie Bobki
TIKI-TAKA Tactiek 4231
45% Balbezit 55%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 37.3
average Schieten good
poor Passen average
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Pascoalin rent richting de bal. Orangos rent richting de bal. Pascoalin onderschept slim de pass. Verbrugghen is nu in balbezit. Verbrugghen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Baziak probeert naar een medespeler te passen. Kopański rent richting de bal. Kopański geeft de bal voor. Drwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbrugghen begaat een overtreding. Krzyżykowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Orangos met een snel genomen vrije trap. Drwal maakt een snoekduik en kopt de bal. Bazzarella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kotfin geeft een hoge lob. Drwal is nu in balbezit. Sierman rent richting de bal. Drwal verovert de bal door een tackle van achteren. Drwal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kendzia kopt de bal weg. Krzyżykowski is nu in balbezit. Bazan onderschept slim de pass. Verbrugghen rent richting de bal. Verbrugghen passt de bal met de wreef. Bogaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Spartanie Kraków - F.C. Kozie Bobki 0:1

27e minuut.
Verbrugghen verovert de bal door een tackle van achteren. Verbrugghen passt de bal in één keer door. Søltoft speelt de bal door. Nienażarty geeft de bal voor. Klungelig pakt Valentin de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Orangos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazan onderschept slim de pass. Bazan met een sublieme pass. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Spartanie Kraków - F.C. Kozie Bobki 0:2

40e minuut.
Kendzia rent richting de bal. Kendzia speelt de bal door. Kopański is nu in balbezit. Nienażarty bereikt de bal nog maar net als eerste. Nienażarty draait met de bal, schiet en ... Bogaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Spartanie Kraków 68%, F.C. Kozie Bobki 32%.
KS Spartanie Kraków - F.C. Kozie Bobki 0:2

49e minuut.
Kendzia is nu in balbezit. Verbrugghen is nu in balbezit. Verbrugghen passt de bal zonder na te denken. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap. Bogaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tokaj probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski passt de bal zonder na te denken. Berényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drwal onderschept slim de pass. Drwal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Spartanie Kraków - F.C. Kozie Bobki 1:2

63e minuut.
Doeltrap. Rzymski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziomek komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Baziak geeft de bal voor. Pascoalin is nu in balbezit. Michalak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pascoalin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Verbrugghen wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sobieniecki komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Bazan verovert de bal door een tackle van achteren. Bazan met een sublieme pass. Verbrugghen rent richting de bal. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Spartanie Kraków - F.C. Kozie Bobki 1:3

75e minuut.
Nienażarty met een sublieme pass. Pascoalin rent richting de bal. Valentin rent richting de bal. Pascoalin onderschept slim de pass. Pascoalin schiet op doel. Bogaert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Spartanie Kraków - F.C. Kozie Bobki 1:4

76e minuut.
Albrecht komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Krzyżykowski rent richting de bal. Verbrugghen verovert de bal door een tackle van achteren. Baziak probeert naar een medespeler te passen. Pascoalin rent richting de bal. Pascoalin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Spartanie Kraków 59%, F.C. Kozie Bobki 41%.
KS Spartanie Kraków - F.C. Kozie Bobki 1:4