Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Μέγας Αλέξανδρος A.E.K. F.C.
4-4-2 R Tactiek 4-1dm-3-2att
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
58.6 gemiddelde waardering 60.6
very good Schieten excellent
solid Passen excellent
excellent Verdedigen solid


1e minuut.
Kajgo passt de bal zonder na te denken. Hubarevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubarevich passt de bal zonder na te denken. Ukleja rent richting de bal. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Lendvay geeft de bal voor. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu rent richting de bal. Bozkurt verovert de bal door een tackle van achteren. Bozkurt draait met de bal, schiet en ... Ciavattini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Kajgo is nu in balbezit. Kajgo geeft de bal voor. Ukleja rent richting de bal. Ukleja haalt uit met een fantastische trap. Tazegül probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Μέγας Αλέξανδρος - A.E.K. F.C. 0:1

15e minuut.
Muża passt de bal met de wreef. Lendvay met een sublieme pass. Muża met een sublieme pass. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mielecki rent richting de bal. Mielecki geeft de bal voor. Junik kopt de bal weg. Hubarevich heeft problemen om de bal te vangen. Hubarevich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kowalewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalewski geeft een hoge lob. Daar is Armendáriz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukleja rent richting de bal. Ukleja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Szczygło is nu in balbezit. Szczygło passt de bal met de wreef. Kajgo rent richting de bal. Kajgo geeft de bal voor. Ukleja maakt een snoekduik en kopt de bal. Tazegül probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Μέγας Αλέξανδρος 56%, A.E.K. F.C. 44%.
Μέγας Αλέξανδρος - A.E.K. F.C. 0:1

52e minuut.
Przywara bereikt de bal nog maar net als eerste. Przywara passt de bal met de wreef. Kajgo is nu in balbezit. Kajgo geeft de bal voor. Ukleja maakt een snoekduik en kopt de bal. Tazegül verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Reçber stond buitenspel. Nasvytis komt het veld opgelopen. Bártfay komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bulat geeft een lange en hoge pass. Reçber kopt de bal weg. Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Reçber is nu in balbezit. Reçber draait met de bal, schiet en ... Ciavattini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Lendvay met een snelle inworp. Muża kan de bal niet met de borst controleren. Muża passt de bal zonder na te denken. Reçber rent richting de bal. Reçber schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kruski rent richting de bal. Ukleja begaat een overtreding. Kruski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tetwin komt het veld opgelopen. Pyż komt het veld opgelopen. Chalkidis komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bulat onderschept slim de pass. Bulat probeert naar een medespeler te passen. Lendvay geeft een lange en hoge pass. Reçber bereikt de bal nog maar net als eerste. Reçber draait met de bal, schiet en ... Paal!

72e minuut.
Bulat heeft problemen om de bal te vangen. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja probeert naar een medespeler te passen. Chalkidis rent richting de bal. Chalkidis draait met de bal, schiet en ... Tazegül verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chalkidis controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mészáros komt het veld opgelopen. Mareš komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Mészáros heeft problemen om de bal te vangen. Tetwin rent richting de bal. Szczygło begaat een overtreding. Tetwin wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Quốc Anh komt het veld opgelopen. Delura komt het veld opgelopen. Milanowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Bártfay passt de bal zonder na te denken. Przywara heeft problemen om de bal te vangen. Przywara schiet op doel. Chalkidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkidis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Korálek passt de bal in één keer door. Nasvytis speelt de bal door. Quốc Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Anh geeft een lange en hoge pass. Ukleja maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Μέγας Αλέξανδρος 48%, A.E.K. F.C. 52%.
Μέγας Αλέξανδρος - A.E.K. F.C. 0:1