Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-19 00:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hugo Rafael Chavez Frias
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4563
RACK F.C. Die Vampire
ROJO 35 Tactiek 5212
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 28.5
excellent Schieten average
average Passen average
average Verdedigen average


4e minuut.
Daar is Saccomando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalupek geeft een lange en hoge pass. Unakıtan is nu in balbezit. Unakıtan schiet op doel. Dahan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Molkowski is nu in balbezit. Molkowski probeert naar een medespeler te passen. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. Dahan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Die Vampire 1:0

11e minuut.
Taglia speelt de bal door. Dubnička geeft een lange en hoge pass. Chalupek speelt de bal door. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Die Vampire 2:0

16e minuut.
Molkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Magliulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magliulo probeert naar een medespeler te passen. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Winek geeft de bal voor. Molkowski heeft problemen om de bal te vangen. Prtilo is nu in balbezit. Magliulo verovert de bal door een tackle van achteren. Magliulo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Taglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Taglia passt de bal met de wreef. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Molkowski geeft een lange en hoge pass. Chalupek kopt de bal weg. Krsmanović heeft problemen om de bal te vangen. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Die Vampire 3:0

40e minuut.
Magliulo met een sublieme pass. Botero rent richting de bal. Botero passt de bal met de wreef. Chalupek probeert naar een medespeler te passen. Botero geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACK F.C. 31%, Die Vampire 69%.
RACK F.C. - Die Vampire 3:0

46e minuut.
Caldas komt het veld opgelopen. Katheniotis komt het veld opgelopen. Magro komt het veld opgelopen. Canabrava komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Chalupek geeft een lange en hoge pass. Winek probeert de bal aan de voet te houden. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan verovert de bal door een tackle van achteren. Unakıtan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Die Vampire 4:0

67e minuut.
Canabrava met een harde bal richting middenveld. Caldas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dubnička de bal onder controle te krijgen. Banaszak is nu in balbezit. Banaszak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Magliulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Magliulo geeft de bal voor. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan haalt uit met een fantastische trap. Canabrava probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Chalupek rent richting de bal. Chalupek geeft een hoge lob. Unakıtan geeft een hoge lob. Magliulo is nu in balbezit. Magliulo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Daar is Katheniotis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molkowski is nu in balbezit. Molkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Unakıtan de bal. Unakıtan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Prtilo probeert naar een medespeler te passen. Saccomando heeft problemen om de bal te vangen. Unakıtan rent richting de bal. Unakıtan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Die Vampire 5:0

88e minuut.
Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero passt de bal zonder na te denken. Unakıtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Unakıtan schiet op doel. Canabrava probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RACK F.C. - Die Vampire 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RACK F.C. 31%, Die Vampire 69%.
RACK F.C. - Die Vampire 6:0