Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-15 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Play With Your Balls
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2547
White Cocks BC Union II
EnJQcYabvWGaUapF Tactiek 1sst
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.3 gemiddelde waardering 35.6
adequate Schieten weak
excellent Passen average
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Hafenecker rent richting de bal. Hafenecker met een sublieme pass. Wolske rent richting de bal. Wolske schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - BC Union II 1:0

16e minuut.
Hiemer geeft de bal voor. Kahre onderschept slim de pass. Hafenecker rent richting de bal. Hafenecker geeft een lange en hoge pass. Wolske maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Regensburger heeft problemen om de bal te vangen. Korolainen speelt de bal door. Wolske is nu in balbezit. Wolske draait met de bal, schiet en ... Blum probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Mangold komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 35%, BC Union II 65%.
White Cocks - BC Union II 1:0

46e minuut.
Mangold speelt de bal door. Korolainen rent richting de bal. Korolainen passt de bal zonder na te denken. Hafenecker rent richting de bal. Hafenecker draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mangold geeft de bal voor. Wolske heeft problemen om de bal te vangen. Ben Jor bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolske onderschept slim de pass. Wolske draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Weissflog kopt de bal weg. Capellan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanden Borre. Vanden Borre krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Hafenecker geeft een lange en hoge pass. Wolske bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangold bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangold schiet op doel. Regensburger probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hafenecker neemt de hoekschop. Mangold maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kolisnichenko verovert de bal door een tackle van achteren. Kolisnichenko geeft een hoge lob. Pahnke is nu in balbezit. Wolske verovert de bal door een tackle van achteren. Wolske schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hackländer onderschept slim de pass. Hackländer met een sublieme pass. Daar is Mangold, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangold geeft de bal voor. Wolske maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - BC Union II 2:0

80e minuut.
Mangold geeft een lange en hoge pass. Pahnke kopt de bal weg. Hafenecker rent richting de bal. Hafenecker haalt uit met een fantastische trap. Blum maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White Cocks - BC Union II 3:0

89e minuut.
Mangold geeft een lange en hoge pass. Korolainen is nu in balbezit. Korolainen passt de bal in één keer door. Wolske rent richting de bal. Wolske haalt uit met een fantastische trap. Blum kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Aicheler onderschept slim de pass. Aicheler speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hackländer met de inworp. Mangold geeft de bal voor. Blum verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White Cocks 28%, BC Union II 72%.
White Cocks - BC Union II 3:0