Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
República Dominicana Ghana
4-3-wing-2 Tactiek essien
71% Balbezit 29%
19% Spel op eigen helft 81%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
69.5 gemiddelde waardering 47.2
excellent Schieten good
formidable Passen solid
excellent Verdedigen good


11e minuut.
Abel onderschept slim de pass. Abel passt de bal met de wreef. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña geeft een lange en hoge pass. Abel kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Alburquerque geeft een lange en hoge pass. Cruz controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yerenkyi. Cruz raakt geblesseerd tijdens het duel. Abel wilt de vrije trap nemen. Paakuna bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Piña speelt de bal door. Abel is nu in balbezit. Abel geeft een lange en hoge pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana - Ghana 1:0

35e minuut.
Dogo-Moro is nu in balbezit. López verovert de bal door een tackle van achteren. Thompson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo-Moro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogo-Moro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Abel is nu in balbezit. Abel speelt de bal door. Piña is nu in balbezit. Piña geeft een lange en hoge pass. Bermúdez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Abel rent richting de bal. Abel passt de bal zonder na te denken. Piña rent richting de bal. Piña geeft een hoge lob. Bermúdez krijgt zijn hoofd ertegen. Paakuna bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana 23%, Ghana 77%.
República Dominicana - Ghana 1:0

50e minuut.
Piña geeft de bal voor. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuseini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bermúdez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cruz neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Paal! Paakuna bokst de bal weg. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana - Ghana 2:0

57e minuut.
Bermúdez onderschept slim de pass. Foley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez onderschept slim de pass. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Paakuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana - Ghana 3:0

59e minuut.
Klungelig pakt Aguado de bal. Aguado speelt de bal door. Piña is nu in balbezit. Piña geeft de bal voor. Bermúdez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
República Dominicana - Ghana 4:0

80e minuut.
Inworp. Ainoo komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Aguado bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguado passt de bal in één keer door. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een lange en hoge pass. Bermúdez rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: República Dominicana 16%, Ghana 84%.
República Dominicana - Ghana 4:0