Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:34
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Grunwald Poznań Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4373
FC Grunwald Poznań Gödöllő Fc.
taktyka 99 Tactiek berlo
56% Balbezit 44%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 29.6
very good Schieten average
very good Passen weak
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Van Steenberghe is nu in balbezit. Los onderschept slim de pass. Los geeft een lange en hoge pass. Negomireanu kopt de bal weg. Siembida geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rybkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Jurczyga probeert naar een medespeler te passen. Medalik rent richting de bal. Medalik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Sviarkalcau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medalik rent richting de bal. Medalik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Los is nu in balbezit. Siembida onderschept slim de pass. Siembida met een sublieme pass. Klungelig pakt Van Steenberghe de bal. Van Steenberghe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Medalik draait met de bal, schiet en ... Brytva kopt de bal weg. Siembida rent richting de bal. Van Steenberghe rent richting de bal. Van Steenberghe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Norkett verovert de bal door een tackle van achteren. Tupczyński onderschept slim de pass. Tupczyński passt de bal met de wreef. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Khadatovich verovert de bal door een tackle van achteren. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński probeert naar een medespeler te passen. Medalik is nu in balbezit. Medalik schiet op doel. Bloh bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Gödöllő Fc. 1:0

31e minuut.
Mazanjuk speelt de bal door. Daar is Medalik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shydlouski rent richting de bal. Van Steenberghe rent richting de bal. Van Steenberghe draait met de bal, schiet en ... Bloh bokst de bal weg. Van Steenberghe rent richting de bal. Van Steenberghe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Rybkiewicz speelt de bal door. Jurczyga is nu in balbezit. Jurczyga probeert naar een medespeler te passen. Medalik rent richting de bal. Medalik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Siembida rent richting de bal. Van Steenberghe is nu in balbezit. Van Steenberghe passt de bal zonder na te denken. Medalik is nu in balbezit. Medalik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grunwald Poznań 23%, Gödöllő Fc. 77%.
FC Grunwald Poznań - Gödöllő Fc. 1:0

48e minuut.
Tupczyński is nu in balbezit. Jurczyga geeft de bal voor. Medalik heeft problemen om de bal te vangen. Medalik draait met de bal, schiet en ... Brytva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bloh bokst de bal weg.

49e minuut.
Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Los verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steenberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steenberghe haalt uit met een fantastische trap. Sviarkalcau probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bloh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Van Steenberghe heeft problemen om de bal te vangen. Olszyna rent richting de bal. Olszyna passt de bal met de wreef. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Van Steenberghe onderschept slim de pass. Sviarkalcau geeft de bal voor. Olszyna rent richting de bal. Olszyna geeft een lange en hoge pass. Medalik maakt een snoekduik en kopt de bal. Bloh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Van Steenberghe rent richting de bal. Van Steenberghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Gödöllő Fc. 2:0

55e minuut.
Jurczyga verovert de bal door een tackle van achteren. Jurczyga geeft een hoge lob. Medalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Medalik draait met de bal, schiet en ... Bloh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Gödöllő Fc. 3:0

66e minuut.
Dudka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rybkiewicz geeft een lange en hoge pass. Mesechka rent richting de bal. Van Steenberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Van Steenberghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Gödöllő Fc. 4:0

75e minuut.
Siembida verovert de bal door een tackle van achteren. Siembida passt de bal in één keer door. Tupczyński is nu in balbezit. Tupczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grunwald Poznań - Gödöllő Fc. 5:0

85e minuut.
Klungelig pakt Jurczyga de bal. Jurczyga speelt de bal door. Medalik is nu in balbezit. Tupczyński rent richting de bal. Tupczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grunwald Poznań 12%, Gödöllő Fc. 88%.
FC Grunwald Poznań - Gödöllő Fc. 5:0