Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: warrriors Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4393
warrriors Blue Diamonds
moja 532 Tactiek d41m31a1
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
38.6 gemiddelde waardering 62
average Schieten formidable
average Passen outstanding
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Rebecchi passt de bal in één keer door. Simino geeft de bal voor. Geană is nu in balbezit. Geană heeft problemen om de bal te vangen. Geană draait met de bal, schiet en ... Zwierzchowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Geană probeert de bal met de borst te controleren. Kulczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Geană raakt geblesseerd tijdens het duel. Lampreia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană schiet op doel. Zwierzchowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Mujica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mujica passt de bal met de wreef. Smolik speelt de bal door. Geană rent richting de bal. Geană schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kerchev probeert naar een medespeler te passen. Geană is nu in balbezit. Geană haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Anghelache geeft een lange en hoge pass. Lampreia probeert de bal met de borst te controleren. Lampreia passt de bal zonder na te denken. Kukucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukucz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - Blue Diamonds 0:1

38e minuut.
Rebecchi passt de bal zonder na te denken. Mujica rent richting de bal. Mujica passt de bal zonder na te denken. Kukucz rent richting de bal. Kukucz draait met de bal, schiet en ... Zwierzchowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - Blue Diamonds 0:2

42e minuut.
Inworp. Mujica met de inworp. Rebecchi met een sublieme pass. Frančić rent richting de bal. Frančić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kukucz rent richting de bal. Smolik is nu in balbezit. Kukucz onderschept slim de pass. Kukucz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - Blue Diamonds 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 67%, Blue Diamonds 33%.
warrriors - Blue Diamonds 0:3

50e minuut.
Kekejyan geeft een hoge lob. Geană probeert de bal aan de voet te houden. Kulczyk is nu in balbezit. Geană verovert de bal door een tackle van achteren. Geană haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lampreia verovert de bal door een tackle van achteren. Lampreia passt de bal in één keer door. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - Blue Diamonds 0:4

71e minuut.
Fejkiel geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mujica met de inworp. Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebecchi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kroustalidis controleert de bal met de borst. Frančić onderschept slim de pass. Frančić passt de bal zonder na te denken. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană draait met de bal, schiet en ... Zwierzchowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Rebecchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebecchi met een sublieme pass. Kukucz rent richting de bal. Kukucz draait met de bal, schiet en ... Zwierzchowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - Blue Diamonds 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 67%, Blue Diamonds 33%.
warrriors - Blue Diamonds 0:5