Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:23
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FCWill Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4307
FCWill FC Targu Mures
slab Tactiek nou
59% Balbezit 41%
12% Spel op eigen helft 88%
49 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 25.5
incredible Schieten good
excellent Passen poor
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Silvrants rent richting de bal. Ignjatović rent richting de bal. Silvrants onderschept slim de pass. Silvrants haalt uit met een fantastische trap. Titirică maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Fregoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silaghi speelt de bal door. Daar is Fregoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fregoni geeft een lange en hoge pass. Silvrants maakt een snoekduik en kopt de bal. Titirică bokst de bal weg.

5e minuut.
Obersberger rent richting de bal. Silaghi onderschept slim de pass. Silaghi geeft de bal voor. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ignjatović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fregoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silaghi rent richting de bal. Silaghi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Silvrants rent richting de bal. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants verovert de bal door een tackle van achteren. Silvrants draait met de bal, schiet en ... Titirică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 1:0

13e minuut.
Obersberger kopt de bal weg. Laps geeft de bal voor. Montoya heeft problemen om de bal te vangen. Saldanha is nu in balbezit. Saldanha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Guanes met een sublieme pass. Fregoni geeft de bal voor. Klungelig pakt Silvrants de bal. Silvrants schiet op doel. Titirică probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya geeft de bal voor. Szurowski kopt de bal weg. Saldanha is nu in balbezit. Saldanha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 2:0

25e minuut.
Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi passt de bal zonder na te denken. Saldanha rent richting de bal. Fregoni geeft een lange en hoge pass. Silvrants krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 3:0

27e minuut.
Eyyubov kopt de bal weg. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi passt de bal met de wreef. Silvrants rent richting de bal. Silvrants haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Laps onderschept slim de pass. Laps probeert naar een medespeler te passen. Guanes is nu in balbezit. Guanes geeft een lange en hoge pass. Silvrants kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Titirică trapt de bal weg. Silaghi kopt de bal weg. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha geeft een hoge lob. Montoya heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dunn zal de hoekschop nemen. Saldanha is nu in balbezit. Saldanha draait met de bal, schiet en ... Titirică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Titirică met een harde bal richting middenveld. Obersberger kopt de bal weg. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Silvrants is nu in balbezit. Silvrants schiet op doel. Titirică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 4:0

34e minuut.
Montoya geeft de bal voor. Fregoni met een sublieme pass. Silaghi rent richting de bal. Silaghi geeft de bal voor. Silvrants krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Klungelig pakt Fregoni de bal. Fregoni geeft de bal voor. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha geeft de bal voor. Silvrants krijgt zijn hoofd ertegen. Titirică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Fregoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregoni passt de bal met de wreef. Dunn met een sublieme pass. Silvrants is nu in balbezit. Silvrants haalt uit met een fantastische trap. Titirică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 5:0

39e minuut.
Badel speelt de bal door. Klungelig pakt Dalca de bal. Ponteiro is nu in balbezit. Silvrants verovert de bal door een tackle van achteren. Silvrants draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Lopilato komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Perrault kopt de bal weg. Kamen is nu in balbezit. Saldanha onderschept slim de pass. Saldanha schiet op doel. Titirică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 6:0

42e minuut.
Dunn onderschept slim de pass. Dunn probeert naar een medespeler te passen. Udvarácz rent richting de bal. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha draait met de bal, schiet en ... Titirică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saldanha heeft problemen om de bal te vangen. Saldanha haalt uit met een fantastische trap. Titirică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Silaghi geeft een lange en hoge pass. Montoya kopt de bal weg. Dunn geeft een lange en hoge pass. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 7:0

44e minuut.
Dunn kopt de bal weg. Silaghi met een sublieme pass. Klungelig pakt Saldanha de bal. Saldanha haalt uit met een fantastische trap. Titirică werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 8:0

45e minuut.
Udvarácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvarácz passt de bal met de wreef. Ignjatović is nu in balbezit. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCWill 10%, FC Targu Mures 90%.
FCWill - FC Targu Mures 9:0

46e minuut.
Klungelig pakt Badel de bal. Ponteiro rent richting de bal. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha heeft problemen om de bal te vangen. Saldanha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Silvrants is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 10:0

48e minuut.
Fregoni passt de bal zonder na te denken. Guanes rent richting de bal. Guanes speelt de bal door. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Silaghi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fregoni de bal. Fregoni speelt de bal door. Saldanha rent richting de bal. Saldanha schiet op doel. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Ignjatović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fregoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Titirică trapt de bal weg. Silaghi rent richting de bal. Silaghi passt de bal zonder na te denken. Silvrants is nu in balbezit. Silvrants geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montoya trapt de bal weg van het doel. Silaghi kopt de bal weg. Saldanha rent richting de bal. Saldanha haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Silvrants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silvrants draait met de bal, schiet en ... Titirică maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 11:0

55e minuut.
Udvarácz rent richting de bal. Udvarácz geeft een hoge lob. Inworp. Fregoni met de inworp. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Titirică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fregoni zal de hoekschop nemen. Saldanha maakt een snoekduik en kopt de bal. Titirică bokst de bal weg.

57e minuut.
Kamen bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Silaghi speelt de bal door. Saldanha is nu in balbezit. Saldanha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 12:0

58e minuut.
Ponteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha onderschept slim de pass. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants draait met de bal, schiet en ... Montoya probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dunn neemt de hoekschop. Saldanha krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 13:0

59e minuut.
Dalca met een sublieme pass. Klungelig pakt Badel de bal. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lazăr rent richting de bal. Dalca onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Obersberger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dalca maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dunn onderschept slim de pass. Dunn passt de bal zonder na te denken. Silvrants is nu in balbezit. Silvrants haalt uit met een fantastische trap. Titirică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 14:0

65e minuut.
Badel rent richting de bal. Silaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Silaghi speelt de bal door. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 15:0

66e minuut.
Ponteiro rent richting de bal. Silaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 16:0

68e minuut.
Perrault kopt de bal weg. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi passt de bal zonder na te denken. Silvrants is nu in balbezit. Silvrants draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lazăr verovert de bal door een tackle van achteren. Dunn is nu in balbezit. Dunn met een sublieme pass. Silvrants rent richting de bal. Silvrants draait met de bal, schiet en ... Titirică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Silvrants is nu in balbezit. Silvrants geeft een lange en hoge pass. Saldanha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha schiet op doel. Titirică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Handel komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Silaghi passt de bal met de wreef. Dunn bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn met een sublieme pass. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants geeft een hoge lob. Titirică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saldanha is nu in balbezit. Saldanha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 17:0

76e minuut.
Fregoni speelt de bal door. Silaghi rent richting de bal. Silaghi met een sublieme pass. Klungelig pakt Silvrants de bal. Silvrants draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Eyyubov de bal. Silvrants is nu in balbezit. Silvrants schiet op doel. Titirică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 18:0

77e minuut.
Eyyubov speelt de bal door. Obersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants maakt een afschuwelijke overtreding. Silvrants krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Obersberger raakt geblesseerd tijdens het duel. Kamen met een snel genomen vrije trap. Dalca kopt de bal weg. Handel rent richting de bal. Perrault verovert de bal door een tackle van achteren. Perrault schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Obersberger geeft een lange en hoge pass. Silaghi probeert naar een medespeler te passen. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants geeft een hoge lob. Saldanha maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Saldanha kan de bal niet met de borst controleren. Kamen rent richting de bal. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha haalt uit met een fantastische trap. Titirică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 19:0

85e minuut.
Silvrants is nu in balbezit. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi passt de bal in één keer door. Saldanha heeft problemen om de bal te vangen. Saldanha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ponteiro is nu in balbezit. Silaghi verovert de bal door een tackle van achteren. Silaghi speelt de bal door. Silvrants rent richting de bal. Silvrants haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 20:0

88e minuut.
Guanes geeft de bal voor. Dunn rent richting de bal. Dunn geeft een hoge lob. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 21:0

90e minuut.
Badel heeft problemen om de bal te vangen. Dalca speelt de bal door. Perrault bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha verovert de bal door een tackle van achteren. Saldanha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCWill - FC Targu Mures 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCWill 14%, FC Targu Mures 86%.
FCWill - FC Targu Mures 22:0