Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mercedes-Benz Superdome
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2259
Benfica Saints sk Tielt
Rogerbowl Tactiek 442
39% Balbezit 61%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.5 gemiddelde waardering 56.6
adequate Schieten formidable
average Passen solid
average Verdedigen outstanding


6e minuut.
Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barajas passt de bal in één keer door. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap. Zamati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Barajas is nu in balbezit. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Akynyn ... Strafschop! Directe rode kaart, Akynyn moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Akynyn schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kuchczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paeme legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Zamati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

14e minuut.
De Lamme is nu in balbezit. De Lamme geeft een hoge lob. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap. Zamati probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Denayer controleert de bal met de borst. Denayer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mentone de bal. Kuchczyński is nu in balbezit. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ... Zamati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Denayer speelt de bal door. Klungelig pakt Helpers de bal. Denayer geeft een hoge lob. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ... Zamati kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cambier rent richting de bal. Cambier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - sk Tielt 0:1

30e minuut.
Paeme bereikt de bal nog maar net als eerste. Paeme geeft een lange en hoge pass. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - sk Tielt 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica Saints 60%, sk Tielt 40%.
Benfica Saints - sk Tielt 0:2

49e minuut.
Hanusz is nu in balbezit. Hanusz probeert naar een medespeler te passen. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński schiet op doel. Zamati maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - sk Tielt 0:3

51e minuut.
Paeme verovert de bal door een tackle van achteren. Paeme passt de bal zonder na te denken. Fontaine met een sublieme pass. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - sk Tielt 0:4

57e minuut.
Paeme rent richting de bal. Paeme met een sublieme pass. Cambier rent richting de bal. Cambier draait met de bal, schiet en ... Zamati probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Paeme passt de bal in één keer door. Cambier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambier passt de bal met de wreef. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - sk Tielt 0:5

66e minuut.
Crabeels rent richting de bal. Barajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Crabeels speelt de bal door. Kuchczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuchczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
D`Elia geeft een hoge lob. Daar is Denayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denayer geeft een lange en hoge pass. Kuchczyński rent richting de bal. Kuchczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Paeme met een sublieme pass. Denayer is nu in balbezit. Denayer geeft een hoge lob. Kuchczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Zamati werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - sk Tielt 0:6

74e minuut.
Mentone bereikt de bal nog maar net als eerste. Omelianovitch rent richting de bal. De Lamme bereikt de bal nog maar net als eerste. De Lamme schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benfica Saints - sk Tielt 0:7

75e minuut.
Preud`Homme komt het veld opgelopen. Dreesen komt het veld opgelopen. Loncke komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benfica Saints 44%, sk Tielt 56%.
Benfica Saints - sk Tielt 0:7