Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lipsia-Kampfbahn seit 1893
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11845
SV Lipsia 93 Eutritzsch Bayer Crew
4 5 1 V Hoch Tactiek abw 5
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
63.9 gemiddelde waardering 71.9
excellent Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen incredible


5e minuut.
Marichal probeert naar een medespeler te passen. Lais is nu in balbezit. Lais passt de bal zonder na te denken. Völzow heeft problemen om de bal te vangen. Völzow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Güttler passt de bal in één keer door. Marichal geeft een lange en hoge pass. Völzow is nu in balbezit. Völzow schiet op doel. Hackländer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Bayer Crew 0:1

28e minuut.
Spickenagel geeft de bal voor. Marichal is nu in balbezit. Marichal met een sublieme pass. Güttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Güttler haalt uit met een fantastische trap. Hackländer bokst de bal weg.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Engländer komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Gauta rent richting de bal. Gauta probeert naar een medespeler te passen. Marichal rent richting de bal. Marichal geeft de bal voor. Güttler springt en kopt de bal. Hackländer bokst de bal weg.

34e minuut.
Durinck geeft een lange en hoge pass. Güttler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marichal probeert naar een medespeler te passen. Güttler is nu in balbezit. Güttler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Miśkowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Osborn onderschept slim de pass. Osborn speelt de bal door. Bänsch geeft een hoge lob. Čavkušić springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Babenco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Gauta met een sublieme pass. Kuroś rent richting de bal. Kuroś passt de bal in één keer door. Güttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Güttler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Lovrak onderschept slim de pass. Lovrak geeft een lange en hoge pass. Güttler rent richting de bal. Güttler schiet op doel. Hackländer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Bayer Crew 0:2

44e minuut.
Lais geeft een hoge lob. Güttler rent richting de bal. Gardner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gardner krijgt een gele kaart. Güttler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Güttler neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 56%, Bayer Crew 44%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Bayer Crew 0:2

46e minuut.
Bosshammer komt het veld opgelopen. Tomru komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Spickenagel verovert de bal door een tackle van achteren. Gauta is nu in balbezit. Bosshammer onderschept slim de pass. Bosshammer geeft een lange en hoge pass. Junco maakt een snoekduik en kopt de bal. Babenco bokst de bal weg. Čavkušić rent richting de bal. Čavkušić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Bayer Crew 1:2

49e minuut.
Čavkušić is nu in balbezit. Bosshammer is nu in balbezit. Bosshammer passt de bal in één keer door. Tomru bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Kroschinsky geeft een hoge lob. Gauta speelt de bal door. Marichal heeft problemen om de bal te vangen. Marichal geeft een lange en hoge pass. Güttler springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Völzow rent richting de bal. Völzow geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bosshammer de bal. Güttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Güttler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Matoul komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bosshammer passt de bal in één keer door. Osborn is nu in balbezit. Osborn passt de bal zonder na te denken. Junco bereikt de bal nog maar net als eerste. Junco schiet op doel. Babenco bokst de bal weg.

70e minuut.
Orosz verovert de bal door een tackle van achteren. Orosz speelt de bal door. Kroschinsky heeft problemen om de bal te vangen. Güttler is nu in balbezit. Güttler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matoul rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lais neemt de hoekschop. Völzow maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Bayer Crew 1:3

77e minuut.
Marichal bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichal geeft de bal voor. Völzow is nu in balbezit. Völzow haalt uit met een fantastische trap. Hackländer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Bayer Crew 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Lipsia 93 Eutritzsch 42%, Bayer Crew 58%.
SV Lipsia 93 Eutritzsch - Bayer Crew 1:4