Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cındare Samsure KF ANADOLU EFES
4-4-2 Tactiek yürek
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 24
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.2 gemiddelde waardering 51
weak Schieten outstanding
poor Passen solid
average Verdedigen weak


2e minuut.
Ezel speelt de bal door. Gürseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürseler met een sublieme pass. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel schiet op doel. Polenta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - ANADOLU EFES 0:1

10e minuut.
Daar is van Zoghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürseler speelt de bal door. Ezel controleert de bal met de borst. Karatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatepe haalt uit met een fantastische trap. Polenta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ewert heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - ANADOLU EFES 0:2

11e minuut.
Liwen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İsfendiyar met een snelle inworp. Ezel rent richting de bal. Ezel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ewert met een harde bal richting middenveld. Ezel is nu in balbezit. Ezel probeert naar een medespeler te passen. Gürseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürseler geeft een hoge lob. Polenta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dossche met de inworp. Faya probeert naar een medespeler te passen. Karatepe is nu in balbezit. Karatepe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ezel is nu in balbezit. Ezel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Angelov met een sublieme pass. İsfendiyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Liwen maakt een afschuwelijke overtreding. Liwen krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Karatepe kopt de bal weg. Wierzbicki heeft problemen om de bal te vangen. Ezel rent richting de bal. Ezel draait met de bal, schiet en ... Polenta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - ANADOLU EFES 0:3

22e minuut.
Yalovalılar onderschept slim de pass. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu geeft een hoge lob. Ezel is nu in balbezit. Ezel schiet op doel. Polenta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - ANADOLU EFES 0:4

33e minuut.
Gürseler passt de bal met de wreef. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel passt de bal in één keer door. Karatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatepe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Klungelig pakt Liwen de bal. İsfendiyar geeft een lange en hoge pass. Liwen heeft problemen om de bal te vangen. Ezel rent richting de bal. Ezel schiet op doel. Polenta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Zoghel heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - ANADOLU EFES 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cındare Samsure KF 51%, ANADOLU EFES 49%.
Cındare Samsure KF - ANADOLU EFES 0:5

50e minuut.
İsfendiyar verovert de bal door een tackle van achteren. İsfendiyar probeert naar een medespeler te passen. Karatepe is nu in balbezit. Karatepe draait met de bal, schiet en ... Polenta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - ANADOLU EFES 0:6

50e minuut.
Lo-Son is nu in balbezit. Lo-Son passt de bal in één keer door. Faya is nu in balbezit. Karatepe verovert de bal door een tackle van achteren. Karatepe schiet op doel. Polenta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - ANADOLU EFES 0:7

53e minuut.
Karvar probeert naar een medespeler te passen. Gürseler is nu in balbezit. Gürseler passt de bal zonder na te denken. Ezel is nu in balbezit. Ezel draait met de bal, schiet en ... Paal!

57e minuut.
Dossche is nu in balbezit. Dossche passt de bal in één keer door. Daar is Alemşah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coluccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Coluccio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Arolat is nu in balbezit. Lo-Son maakt een afschuwelijke overtreding. Arolat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manavoğlu met een snel genomen vrije trap. Karatepe rent richting de bal. Karatepe draait met de bal, schiet en ... Polenta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Liwen controleert de bal met de borst. Liwen speelt de bal door. Daar is Ewert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karatepe rent richting de bal. Karatepe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ewert speelt de bal door. Gambicorti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karatepe is nu in balbezit. Ezel heeft problemen om de bal te vangen. Ezel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - ANADOLU EFES 0:8

83e minuut.
Karatepe is nu in balbezit. Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatepe is nu in balbezit. Karatepe schiet op doel. Polenta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - ANADOLU EFES 0:9

85e minuut.
Gürseler bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zoghel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gürseler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Manavoğlu met een snel genomen vrije trap. Karatepe is nu in balbezit. Karatepe schiet op doel. Polenta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - ANADOLU EFES 0:10

86e minuut.
Karatepe onderschept slim de pass. Karatepe passt de bal met de wreef. Ezel rent richting de bal. Ezel draait met de bal, schiet en ... Polenta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - ANADOLU EFES 0:11

89e minuut.
Liwen met de inworp. İsfendiyar rent richting de bal. İsfendiyar passt de bal in één keer door. Ezel rent richting de bal. Ezel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ezel rent richting de bal. Ezel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cındare Samsure KF - ANADOLU EFES 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cındare Samsure KF 53%, ANADOLU EFES 47%.
Cındare Samsure KF - ANADOLU EFES 0:12