Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Universitatea Craiova RACOVITA
Batman All-in_V7 Tactiek ionel+
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 44.2
formidable Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen solid


1e minuut.
von Holtei verovert de bal door een tackle van achteren. von Holtei speelt de bal door. Luncik speelt de bal door. Steinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinke haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luncik met een snelle inworp. Poloczek geeft een lange en hoge pass. Steinke maakt een snoekduik en kopt de bal. Mürekkepçioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - RACOVITA 1:0

3e minuut.
von Holtei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balej met een sublieme pass. Steinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinke geeft een lange en hoge pass. Luncik probeert de bal met de borst te controleren. Mürekkepçioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Luncik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - RACOVITA 2:0

10e minuut.
Balej passt de bal zonder na te denken. von Holtei bereikt de bal nog maar net als eerste. von Holtei passt de bal in één keer door. Steinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Daar is Quintanilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinke rent richting de bal. Poloczek probeert naar een medespeler te passen. von Holtei rent richting de bal. von Holtei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Maier bereikt de bal nog maar net als eerste. von Holtei verovert de bal door een tackle van achteren. von Holtei speelt de bal door. Steinke is nu in balbezit. Steinke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Steinke rent richting de bal. Balej bereikt de bal nog maar net als eerste. Balej passt de bal met de wreef. Luncik bereikt de bal nog maar net als eerste. Luncik draait met de bal, schiet en ... Mürekkepçioğlu bokst de bal weg.

27e minuut.
Butilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartniak onderschept slim de pass. Bartniak passt de bal met de wreef. Steinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinke schiet op doel. Mürekkepçioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. von Holtei bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, von Holtei zal de hoekschop nemen. Luncik maakt een snoekduik en kopt de bal. Mürekkepçioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Balej met een sublieme pass. von Holtei bereikt de bal nog maar net als eerste. von Holtei met een sublieme pass. Steinke is nu in balbezit. Steinke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Quintanilla onderschept slim de pass. Quintanilla speelt de bal door. von Holtei rent richting de bal. Balej geeft de bal voor. Steinke springt en kopt de bal. Mürekkepçioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Steinke bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinke passt de bal zonder na te denken. von Holtei bereikt de bal nog maar net als eerste. von Holtei draait met de bal, schiet en ... Mürekkepçioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - RACOVITA 3:0

42e minuut.
von Holtei is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maier. von Holtei is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balej zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Quintanilla is nu in balbezit. Luncik verovert de bal door een tackle van achteren. Luncik probeert de bal met de borst te controleren. Luncik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Poloczek speelt de bal door. Klungelig pakt von Holtei de bal. Maier met een sublieme pass. Luncik is nu in balbezit. Luncik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bociański komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Poloczek is nu in balbezit. Poloczek passt de bal met de wreef. Daar is Steinke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinke draait met de bal, schiet en ... Păun probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Universitatea Craiova 33%, RACOVITA 67%.
F.C. Universitatea Craiova - RACOVITA 3:0

46e minuut.
Fernández Trelles komt het veld opgelopen. Meschyan komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Balej is nu in balbezit. Pană begaat een overtreding. Balej is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zagorčić komt het veld opgelopen. Profeta komt het veld opgelopen. Cibis komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Luncik passt de bal in één keer door. Meschyan speelt de bal door. Maier heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Trelles onderschept slim de pass. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Breg passt de bal zonder na te denken. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pană zijn tegenspeler op de grond. Pană is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Fernández Trelles is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chada met een snel genomen vrije trap. Meschyan rent richting de bal. Meschyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Luncik de bal. Luncik passt de bal in één keer door. Daar is Meschyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meschyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varlan komt het veld opgelopen. Naglić komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Breg geeft de bal voor. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan rent richting de bal. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. Naglić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luncik krijgt zijn hoofd ertegen. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Naglić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - RACOVITA 4:0

79e minuut.
Zagorčić is nu in balbezit. Zagorčić probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. Naglić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Universitatea Craiova - RACOVITA 5:0

86e minuut.
Cibis rent richting de bal. Cibis speelt de bal door. Luncik rent richting de bal. Meschyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Meschyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Luncik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Meschyan de bal. Meschyan passt de bal met de wreef. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel. Naglić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Universitatea Craiova 33%, RACOVITA 67%.
F.C. Universitatea Craiova - RACOVITA 5:0