Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-13 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cristo Rei do Universo
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1147
Sancta Mariae FC Cachazeiros
TDEF 2024 Tactiek 442
57% Balbezit 43%
11% Spel op eigen helft 89%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 27
very good Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen average


1e minuut.
Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipek onderschept slim de pass. Filipek geeft de bal voor. Lagosteira rent richting de bal. Lagosteira schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Bernal probeert naar een medespeler te passen. Lagosteira rent richting de bal. Lagosteira passt de bal in één keer door. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro schiet op doel. Sobis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lagosteira geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro onderschept slim de pass. Pinheiro met een sublieme pass. Lagosteira rent richting de bal. Lagosteira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Hadad bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadad speelt de bal door. Lagosteira is nu in balbezit. Lagosteira geeft een lange en hoge pass. Filipek krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Bernal probeert naar een medespeler te passen. Hadad met een sublieme pass. Lagosteira heeft problemen om de bal te vangen. Lagosteira geeft de bal voor. Pinheiro springt en kopt de bal. Sobis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Mitka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filipek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - Cachazeiros 1:0

13e minuut.
Piszpan speelt de bal door. Filipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipek met een sublieme pass. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Widacha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadad rent richting de bal. Hadad geeft de bal voor. Pinheiro maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - Cachazeiros 2:0

19e minuut.
Moratón met een sublieme pass. Filipek is nu in balbezit. Filipek passt de bal met de wreef. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Mitka de bal. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - Cachazeiros 3:0

21e minuut.
Lagosteira onderschept slim de pass. Đokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đokić passt de bal zonder na te denken. Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. Sobis bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Sobis speelt de bal door. Bernal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pinheiro de bal onder controle te krijgen. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagosteira schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Filipek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Filipek de bal. Filipek met een sublieme pass. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - Cachazeiros 4:0

37e minuut.
Widacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadad verovert de bal door een tackle van achteren. Hadad probeert naar een medespeler te passen. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagosteira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lagosteira passt de bal in één keer door. Hadad is nu in balbezit. Hadad passt de bal met de wreef. Daar is Đokić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đokić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Đokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đokić passt de bal in één keer door. Filipek is nu in balbezit. Filipek geeft een lange en hoge pass. Lagosteira maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - Cachazeiros 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sancta Mariae FC 9%, Cachazeiros 91%.
Sancta Mariae FC - Cachazeiros 5:0

47e minuut.
Bernal kopt de bal weg. Piszpan geeft een lange en hoge pass. Szaj geeft de bal voor. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagosteira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Sobis trapt de bal weg. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal met een sublieme pass. Đokić geeft de bal voor. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Pinheiro is nu in balbezit. Pinheiro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - Cachazeiros 6:0

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Lagosteira de bal onder controle te krijgen. Lagosteira geeft de bal voor. Salvador verovert de bal door een tackle van achteren. Filipek rent richting de bal. Filipek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lagosteira rent richting de bal. Lagosteira passt de bal zonder na te denken. Pinheiro is nu in balbezit. Hadad rent richting de bal. Hadad draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Klungelig pakt Bernal de bal. Bernal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Filipek de bal. Filipek geeft een lange en hoge pass. Pinheiro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Sobis trapt de bal weg van het doel. Bernal kopt de bal weg. Daar is Lagosteira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lagosteira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Philipp passt de bal in één keer door. Đokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đokić geeft een lange en hoge pass. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - Cachazeiros 7:0

65e minuut.
Đokić passt de bal in één keer door. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadad is nu in balbezit. Hadad geeft een lange en hoge pass. Pinheiro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bernal geeft een lange en hoge pass. Daar is Pinheiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Filipek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bernal kopt de bal weg. Lagosteira is nu in balbezit. Lagosteira draait met de bal, schiet en ... Sobis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - Cachazeiros 8:0

71e minuut.
Đokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đokić probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro draait met de bal, schiet en ... Sobis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - Cachazeiros 9:0

73e minuut.
Hadad is nu in balbezit. Hadad geeft een hoge lob. Filipek geeft een lange en hoge pass. Lagosteira springt en kopt de bal. Sobis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Pinheiro krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Dot is nu in balbezit. Moratón bereikt de bal nog maar net als eerste. Moratón probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Moratón verovert de bal door een tackle van achteren. Filipek is nu in balbezit. Filipek probeert naar een medespeler te passen. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Philipp is nu in balbezit. Lesme probeert naar een medespeler te passen. Bernal kopt de bal weg. Lagosteira bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagosteira draait met de bal, schiet en ... Sobis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - Cachazeiros 10:0

88e minuut.
Hadad met een sublieme pass. Lagosteira rent richting de bal. Lagosteira passt de bal in één keer door. Pinheiro rent richting de bal. Pinheiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sancta Mariae FC - Cachazeiros 11:0

88e minuut.
Mitka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kastriota komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro probeert naar een medespeler te passen. Filipek is nu in balbezit. Filipek geeft een hoge lob. Lagosteira springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sancta Mariae FC 13%, Cachazeiros 87%.
Sancta Mariae FC - Cachazeiros 11:0