Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Force boys FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12810
Force boys FC FC Pernam Bucano
1striker Tactiek Frizzle Fry
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 61.8
very good Schieten formidable
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
López Gutiérrez is nu in balbezit. López Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Vereckei rent richting de bal. Incendiário rent richting de bal. Incendiário haalt uit met een fantastische trap. Cotea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Incendiário rent richting de bal. Incendiário passt de bal in één keer door. López Gutiérrez is nu in balbezit. López Gutiérrez geeft de bal voor. Vereckei maakt een snoekduik en kopt de bal. Cotea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Defilippi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hlavatý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Álvarez de Eulate geeft een lange en hoge pass. Incendiário krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - FC Pernam Bucano 0:1

13e minuut.
Vereckei bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziwiłł probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vereckei de bal. Vereckei schiet op doel. Cotea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - FC Pernam Bucano 0:2

20e minuut.
Álvarez de Eulate passt de bal in één keer door. Baljak speelt de bal door. López Gutiérrez met een sublieme pass. Incendiário is nu in balbezit. Incendiário draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cotea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - FC Pernam Bucano 0:3

23e minuut.
Markus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hlavatý speelt de bal door. López Gutiérrez speelt de bal door. Vereckei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vereckei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Radziwiłł rent richting de bal. Hlavatý onderschept slim de pass. Vereckei is nu in balbezit. Vereckei haalt uit met een fantastische trap. Cotea probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Baljak met een sublieme pass. López Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Gutiérrez met een sublieme pass. Arney bereikt de bal nog maar net als eerste. Vereckei onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - FC Pernam Bucano 0:4

40e minuut.
Taiocchi is nu in balbezit. Taiocchi geeft de bal voor. Daar is Defilippi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Incendiário rent richting de bal. Incendiário haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Álvarez de Eulate kopt de bal weg. Vereckei is nu in balbezit. Vereckei passt de bal met de wreef. Incendiário is nu in balbezit. Incendiário haalt uit met een fantastische trap. Cotea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 72%, FC Pernam Bucano 28%.
Force boys FC - FC Pernam Bucano 0:4

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zlatnícký komt het veld opgelopen. Niño Bejarano komt het veld opgelopen. Muneratti komt het veld opgelopen. Talvitie komt het veld opgelopen. Freije komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Freije bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías onderschept slim de pass. Farías speelt de bal door. Vereckei bereikt de bal nog maar net als eerste. Vereckei draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sălăgeanu rent richting de bal. Álvarez de Eulate tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sălăgeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sălăgeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. MacIndoe rent richting de bal. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic haalt uit met een fantastische trap. Araúz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - FC Pernam Bucano 1:4

70e minuut.
MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIndoe passt de bal in één keer door. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu schiet op doel. Araúz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacIndoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Rednic bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Rednic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - FC Pernam Bucano 2:4

80e minuut.
Farías heeft problemen om de bal te vangen. Vereckei onderschept slim de pass. Vereckei passt de bal met de wreef. Freije rent richting de bal. Freije geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Talvitie kopt de bal weg. Hlavatý is nu in balbezit. Hlavatý passt de bal in één keer door. Muneratti heeft problemen om de bal te vangen. Muneratti draait met de bal, schiet en ... Cotea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Hlavatý kopt de bal weg. Klungelig pakt Radziwiłł de bal. Vereckei is nu in balbezit. Muneratti is nu in balbezit. Muneratti draait met de bal, schiet en ... Cotea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Scarpulla passt de bal zonder na te denken. MacIndoe is nu in balbezit. MacIndoe probeert naar een medespeler te passen. Sălăgeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăgeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Force boys FC - FC Pernam Bucano 3:4

90e minuut.
Markus rent richting de bal. Markus geeft een lange en hoge pass. Sălăgeanu kopt de bal weg. Rednic probeert de bal aan de voet te houden. Rednic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Force boys FC 57%, FC Pernam Bucano 43%.
Force boys FC - FC Pernam Bucano 3:4