Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-17 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Urano FC Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers:
Urano FC Freddolosi
check Tactiek 442 ala1
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.5 gemiddelde waardering 59.7
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Urvet verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Chiaveri zijn tegenspeler op de grond. Urvet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Conan met een snel genomen vrije trap. Urvet krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Freddolosi 1:0

4e minuut.
Álvarez Rodríguez kopt de bal weg. Operti rent richting de bal. Operti geeft de bal voor. Carandente Perreca heeft problemen om de bal te vangen. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap. Mărculescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Aston met de inworp. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaveri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urvet raakt geblesseerd tijdens het duel. Urvet kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

10e minuut.
Taiguara passt de bal zonder na te denken. Conan bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella rent richting de bal. Conan onderschept slim de pass. Conan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Carandente Perreca is nu in balbezit. Álvarez Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Álvarez Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Conan rent richting de bal. Conan schiet op doel. Holmqvist probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Costache is nu in balbezit. Costache geeft een lange en hoge pass. Scotella kopt de bal weg. D`Acunto geeft een hoge lob. Atgün maakt een snoekduik en kopt de bal. Mărculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Antvlaf probeert naar een medespeler te passen. Conan rent richting de bal. Scotella verovert de bal door een tackle van achteren. Scotella geeft een hoge lob. Carandente Perreca maakt een snoekduik en kopt de bal. Mărculescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Carandente Perreca passt de bal met de wreef. D`Acunto geeft een hoge lob. Operti kopt de bal weg. Atgün rent richting de bal. Atgün draait met de bal, schiet en ... Mărculescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Fane kopt de bal weg. Klungelig pakt Urvet de bal. Met opzet legt Velenosi zijn tegenspeler op de grond. Urvet raakt geblesseerd tijdens het duel. Conan komt bij de bal en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 48%, Freddolosi 52%.
Urano FC - Freddolosi 1:0

47e minuut.
Álvarez Rodríguez met een sublieme pass. Mottesi met een sublieme pass. Atgün rent richting de bal. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
D`Acunto probeert de bal met de borst te controleren. D`Acunto geeft een lange en hoge pass. Carandente Perreca bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urano FC - Freddolosi 1:1

53e minuut.
Taiguara verovert de bal door een tackle van achteren. Taiguara geeft een hoge lob. Aston kopt de bal weg. Urvet rent richting de bal. Urvet schiet op doel. Holmqvist bokst de bal weg. Urvet bereikt de bal nog maar net als eerste. Urvet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Urano FC - Freddolosi 2:1

56e minuut.
D`Acunto geeft een hoge lob. Costache bereikt de bal nog maar net als eerste. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Urano FC - Freddolosi 2:2

61e minuut.
Urvet probeert de bal aan de voet te houden. Mottesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mottesi passt de bal met de wreef. Carandente Perreca rent richting de bal. Carandente Perreca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Basterretxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Atgün onderschept slim de pass. Atgün probeert naar een medespeler te passen. Carandente Perreca is nu in balbezit. Carandente Perreca schiet op doel. Mărculescu bokst de bal weg.

80e minuut.
Fane speelt de bal door. Mottesi speelt de bal door. Klungelig pakt Operti de bal. Operti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carandente Perreca de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Álvarez Rodríguez onderschept slim de pass. Álvarez Rodríguez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D`Acunto met een snelle inworp. Befi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Urano FC 54%, Freddolosi 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Urano FC - Freddolosi 2:2