Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: apres moi le deluge
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 757
AKSARAYSPOR__ Babasultan SK
at Tactiek off
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
38.7 gemiddelde waardering 46.6
average Schieten very good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
De Coninck passt de bal in één keer door. Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak geeft een hoge lob. Szeliga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKSARAYSPOR__ - Babasultan SK 0:1

6e minuut.
Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero speelt de bal door. Saudati rent richting de bal. Fernet onderschept slim de pass. Fernet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga onderschept slim de pass. Szeliga passt de bal met de wreef. Fernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zwierzak met een sublieme pass. Fernet rent richting de bal. Fernet passt de bal met de wreef. Szeliga rent richting de bal. Szeliga haalt uit met een fantastische trap. Piwoński bokst de bal weg.

24e minuut.
Fernet probeert naar een medespeler te passen. Piwoński probeert naar een medespeler te passen. Del Piero kopt de bal weg. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Szeliga de bal. Tuğsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga onderschept slim de pass. Szeliga haalt uit met een fantastische trap. Piwoński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKSARAYSPOR__ - Babasultan SK 0:2

31e minuut.
Turcu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Del Piero rent richting de bal. Del Piero passt de bal zonder na te denken. Fernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Zwierzak is nu in balbezit. Zwierzak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fernet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernet draait met de bal, schiet en ... Piwoński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKSARAYSPOR__ - Babasultan SK 0:3

45e minuut.
Tuğsuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğsuz passt de bal zonder na te denken. Zwierzak speelt de bal door. Fernet rent richting de bal. Fernet draait met de bal, schiet en ... Piwoński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AKSARAYSPOR__ - Babasultan SK 0:4

45e minuut.
Saldanha komt het veld opgelopen. Sonsuz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKSARAYSPOR__ 86%, Babasultan SK 14%.
AKSARAYSPOR__ - Babasultan SK 0:4

46e minuut.
Săpunaru komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Fernet is nu in balbezit. Fernet passt de bal met de wreef. Gogola is nu in balbezit. Szeliga onderschept slim de pass. Szeliga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero speelt de bal door. Fernet rent richting de bal. Fernet haalt uit met een fantastische trap. Săpunaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Del Piero bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Piero geeft een hoge lob. Fernet rent richting de bal. Fernet schiet op doel. Săpunaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AKSARAYSPOR__ - Babasultan SK 0:5

60e minuut.
Hacıbektaşıveli komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De Coninck geeft de bal voor. Daar is Gogola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeliga is nu in balbezit. Saudati rent richting de bal. Szeliga verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AKSARAYSPOR__ 75%, Babasultan SK 25%.
AKSARAYSPOR__ - Babasultan SK 0:5