Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-18 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kopuzlar Stadyumu
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2023
KOPUZLAR FK Levski Sofia FC
Hayde uşaklar Tactiek 343
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
33.6 gemiddelde waardering 35.3
adequate Schieten solid
adequate Passen weak
good Verdedigen weak


2e minuut.
Çınarcık is nu in balbezit. Val speelt de bal door. Poddaný is nu in balbezit. Poddaný haalt uit met een fantastische trap. Paal!

7e minuut.
Birler passt de bal in één keer door. Nenehatunoğlu is nu in balbezit. Nenehatunoğlu passt de bal met de wreef. Deguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Deguara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Çınarcık geeft de bal voor. Başkomiser bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deguara. Deguara krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tektaş met de inworp. Birler rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Val. Birler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Birler neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Loporto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Yunt probeert naar een medespeler te passen. Nenehatunoğlu speelt de bal door. Başkomiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Deguara verovert de bal door een tackle van achteren. Deguara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 0:1

22e minuut.
Nenehatunoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenehatunoğlu geeft een lange en hoge pass. Çınarcık kopt de bal weg. Poddaný rent richting de bal. Poddaný draait met de bal, schiet en ... Özkara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nagypál bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagypál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 0:2

23e minuut.
Jian`an geeft een lange en hoge pass. Tektaş heeft problemen om de bal te vangen. Tektaş met een sublieme pass. Birler rent richting de bal. Birler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Deguara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deguara passt de bal met de wreef. Daar is Poddaný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poddaný haalt uit met een fantastische trap. Özkara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 0:3

35e minuut.
Klungelig pakt Val de bal. Val passt de bal zonder na te denken. Deguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Deguara draait met de bal, schiet en ... Özkara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Doeltrap. Özkara trapt de bal weg van het doel. Yunt kopt de bal weg. Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Türüker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPUZLAR FK 47%, Levski Sofia FC 53%.
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 0:3

52e minuut.
Loporto probeert naar een medespeler te passen. Türüker bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagypál tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nagypál krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Nagypál onderschept slim de pass. Poddaný is nu in balbezit. Poddaný passt de bal met de wreef. Deguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Deguara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tektaş rent richting de bal. Tektaş passt de bal zonder na te denken. Çınarcık bereikt de bal nog maar net als eerste. Birler onderschept slim de pass. Birler draait met de bal, schiet en ... Loporto bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOPUZLAR FK 43%, Levski Sofia FC 57%.
KOPUZLAR FK - Levski Sofia FC 0:3