Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Generations Sittard VV Ermelo
JOS Tactiek JOS
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.9 gemiddelde waardering 56.6
very good Schieten adequate
very good Passen very good
weak Verdedigen solid


8e minuut.
Zoetemelk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rodrigo met een snelle inworp. Daar is Schreurs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schreurs draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schreurs rent richting de bal. Schreurs draait met de bal, schiet en ... Verhoef werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - VV Ermelo 1:0

11e minuut.
Gruisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruisen geeft de bal voor. Klungelig pakt Roeleveld de bal. Roeleveld schiet op doel. Maddix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maddix trapt de bal weg van het doel. Schreurs kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Balkenhol rent richting de bal. Balkenhol geeft een lange en hoge pass. Roeleveld rent richting de bal. Roeleveld schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Maddix probeert naar een medespeler te passen. Schreurs probeert naar een medespeler te passen. Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn schiet op doel. Verhoef probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - VV Ermelo 2:0

31e minuut.
Korbas geeft een hoge lob. Schreurs heeft problemen om de bal te vangen. Roeleveld rent richting de bal. Roeleveld schiet op doel. Maddix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - VV Ermelo 2:1

34e minuut.
Kohn passt de bal zonder na te denken. Inworp. Roeleveld met de inworp. Kohn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohn schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Verhoef trapt de bal weg. Schreurs kopt de bal weg. Kohn is nu in balbezit. Kohn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - VV Ermelo 3:1

45e minuut.
Solomon is nu in balbezit. Solomon passt de bal zonder na te denken. Roeleveld rent richting de bal. Roeleveld haalt uit met een fantastische trap. Maddix werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 49%, VV Ermelo 51%.
United Generations Sittard - VV Ermelo 3:1

46e minuut.
Sebastiansson komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny geeft een hoge lob. Zoetebier probeert de bal aan de voet te houden. Schreurs bereikt de bal nog maar net als eerste. Schreurs schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Korbas passt de bal met de wreef. Solomon met een sublieme pass. Daar is Roeleveld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roeleveld haalt uit met een fantastische trap. Sebastiansson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Schreurs met de inworp. Rodrigo met een sublieme pass. Roeleveld is nu in balbezit. Zoetebier verovert de bal door een tackle van achteren. Zoetebier haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Verhoef trapt de bal weg van het doel. Roeleveld rent richting de bal. Roeleveld haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Karaivanov komt het veld opgelopen. Coméndez komt het veld opgelopen. Truta komt het veld opgelopen. Vinokur komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korbas met de inworp. Daar is Karaivanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaivanov schiet op doel. Verhoef werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - VV Ermelo 4:1

65e minuut.
Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon geeft de bal voor. Roeleveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov verovert de bal door een tackle van achteren. Karaivanov schiet op doel. Verhoef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Peters rent richting de bal. Peters speelt de bal door. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Verhoef probeert naar een medespeler te passen. Roeleveld is nu in balbezit. Roeleveld met een sublieme pass. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - VV Ermelo 5:1

73e minuut.
Korbas is nu in balbezit. Korbas passt de bal zonder na te denken. Daar is Rodrigo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
United Generations Sittard - VV Ermelo 6:1

79e minuut.
Roeleveld met de inworp. Karaivanov rent richting de bal. Solomon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karaivanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Karaivanov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Verhoef bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Verhoef speelt de bal door. Roeleveld heeft problemen om de bal te vangen. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov draait met de bal, schiet en ... Verhoef bokst de bal weg.

89e minuut.
Coméndez passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korbas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Generations Sittard 42%, VV Ermelo 58%.
United Generations Sittard - VV Ermelo 6:1